по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

A дънната платка на избор

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри януари 2009 година, 15:17
Номер на групата

Default A дънната платка на избор

Аз съм в момента изграждането на нов персонален компютър, доколкото аз имам 8800GT и OCZ 600 вата PSU, всичко което е необходимо сега е дънната платка едно proccesor и някои памет. Аз реших да отида за Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6mb кеш, тъй като ще се използва главно за изграждане на игри и intenet.

Наскоро четох една статия, сравняващо DDR2 към DDR3 Резултатите са само 2% печалба в игрални условия за DDR3 така съм избрал за DDR2 и ще чакаме до следващата година, когато скоростта, latencies и цената има до компромис. Затова аз избрах OCZ жетваря HPC 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. Това са доста много по-бързо DDR2 пръчки около и ще бъде още по-бързо след като overclocked .

Моето крайно desicion е все още нерешен аз имам дойдоха в много дънни платки като ASUS P5Q ПРО и гигабайт GA-EP45-DS3L. Всичко, което наистина искам е дънната платка с 1333mhz + FSB, 45nm съвместими, DDR2 1200 подкрепа, 1x + PCI-E 2,0 X16 един PCI-E X1 и няколко PCI години. Цялото изграждане е доста по бюджет цена високопроизводителния изгради така, че дънната платка може да бъде не повече от £ 100 (и за Америка 140,00 щатски долара). Бях планира да изчакате за Core i7 освен технологията е нова therfore бъгове могат да съществуват. Ако някой може да препоръча всички дъски, които отговарят на горните критерии, ще се радваме да ги чуем. Благодарности .

Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6700
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
OCZ 6400 2 х 2GB ReaperX
Графична карта (и):
MSI NX8800GT
Звукова карта:
Realtek алк 889A Dolby Digital
Hard Drive (и):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Оптично устройство (а):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Дело / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Ethernet, БТ @ 2MB (250KB / S DL)
Монитор (и):
Xerox XA7-17I, SHARP LC26D44
Операционна система (и):
Windows 7 Последен RC1 X32
Old 22-ри януари 2009 година, 18:54
Номер на групата

Бих просто отидете с нито DS3L или UD3P. Мисля, че те са по-добре характеризира дъски от серията P5Q по принцип, и са по-добри overclocking толеранси.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 22-ри януари 2009 година, 22:02
Член Група

Истина. Какво случай и CPU охладител я карате?
Old 23-ти януари 2009, 09:53
Номер на групата

За момента няма да се закупуват CPU охладител, нито ще иа случай. Аз ще използват Intel стандарт на дребно фен, че да се включи, за случая, тя е много genric черни ATX случая с предните 80 мм вентилатор и 92 мм отзад фен. След няколко месеца аз да надстроите охладител и / или по случая.

В отговор на въглен пост, имам погледна двете табла в пълен подробност и може само да открият, че GA-EP45-UD3P използва Intel P45 чипсет ehich позволява Crossfire, по-бърз FSB двойна Gigabit Ethernet и някои heatpiped радиатори. Тъй като цената е на основна загриженост за да отида за GA-EP43-DS3L единственото безпокойство обаче беше голяма липса на прегледи; там не са били такива. Аз googled и търси чрез страници и страници, но да се намери абсолютно никакви отзиви като има предвид, че с GA-EP45-UD3P бях лесно могат да намерят много.

Това вече е довело до мен тези 2 дъски и цена мъдър съм облегнаха повече спрямо EP43-DS3L но радиатори за UD3P изглежда като те могат да търпят повече топлина, когато overclocking? Дали някой си една от тези бордове? Ако е така, как са те с изпълнението и overclocking? Благодаря отново за отговорите .
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Spoofing ми ПР за един от моите Избор Hybr! Г В мрежа, модеми & VoIP 4 24 Март 2009 03:58
Дънната избор katana Процесори, дънни платки & RAM 3 14 Дек 2008 03:49
Дънната избор darkfire1370 Процесори, дънни платки & RAM 1 5-и парламентарен Jan 2008 19:56
Процесор избор Niggahl337 Процесори, дънни платки & RAM 1 5-и парламентарен Jan 2008 06:23
Помощ за избор Cowz Общи Хардуер Чат 1 1-во Jan 2008 18:36
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc