![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм в момента изграждането на нов персонален компютър, доколкото аз имам 8800GT и OCZ 600 вата PSU, всичко което е необходимо сега е дънната платка едно proccesor и някои памет. Аз реших да отида за Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6mb кеш, тъй като ще се използва главно за изграждане на игри и intenet.
Наскоро четох една статия, сравняващо DDR2 към DDR3 Резултатите са само 2% печалба в игрални условия за DDR3 така съм избрал за DDR2 и ще чакаме до следващата година, когато скоростта, latencies и цената има до компромис. Затова аз избрах OCZ жетваря HPC 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. Това са доста много по-бързо DDR2 пръчки около и ще бъде още по-бързо след като overclocked .Моето крайно desicion е все още нерешен аз имам дойдоха в много дънни платки като ASUS P5Q ПРО и гигабайт GA-EP45-DS3L. Всичко, което наистина искам е дънната платка с 1333mhz + FSB, 45nm съвместими, DDR2 1200 подкрепа, 1x + PCI-E 2,0 X16 един PCI-E X1 и няколко PCI години. Цялото изграждане е доста по бюджет цена високопроизводителния изгради така, че дънната платка може да бъде не повече от £ 100 (и за Америка 140,00 щатски долара). Бях планира да изчакате за Core i7 освен технологията е нова therfore бъгове могат да съществуват. Ако някой може да препоръча всички дъски, които отговарят на горните критерии, ще се радваме да ги чуем. Благодарности . Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих просто отидете с нито DS3L или UD3P. Мисля, че те са по-добре характеризира дъски от серията P5Q по принцип, и са по-добри overclocking толеранси.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Истина. Какво случай и CPU охладител я карате? |
|
| |||
| |||
| За момента няма да се закупуват CPU охладител, нито ще иа случай. Аз ще използват Intel стандарт на дребно фен, че да се включи, за случая, тя е много genric черни ATX случая с предните 80 мм вентилатор и 92 мм отзад фен. След няколко месеца аз да надстроите охладител и / или по случая. В отговор на въглен пост, имам погледна двете табла в пълен подробност и може само да открият, че GA-EP45-UD3P използва Intel P45 чипсет ehich позволява Crossfire, по-бърз FSB двойна Gigabit Ethernet и някои heatpiped радиатори. Тъй като цената е на основна загриженост за да отида за GA-EP43-DS3L единственото безпокойство обаче беше голяма липса на прегледи; там не са били такива. Аз googled и търси чрез страници и страници, но да се намери абсолютно никакви отзиви като има предвид, че с GA-EP45-UD3P бях лесно могат да намерят много. Това вече е довело до мен тези 2 дъски и цена мъдър съм облегнаха повече спрямо EP43-DS3L но радиатори за UD3P изглежда като те могат да търпят повече топлина, когато overclocking? Дали някой си една от тези бордове? Ако е така, как са те с изпълнението и overclocking? Благодаря отново за отговорите . |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Spoofing ми ПР за един от моите Избор | Hybr! Г | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24 Март 2009 03:58 |
| Дънната избор | katana | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 14 Дек 2008 03:49 |
| Дънната избор | darkfire1370 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 19:56 |
| Процесор избор | Niggahl337 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 06:23 |
| Помощ за избор | Cowz | Общи Хардуер Чат | 1 | 1-во Jan 2008 18:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |