![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι σήμερα κατασκευάζει μια νέα PC μέχρι τώρα έχω την 8800GT και ένα OCZ 600W PSU, το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι μια μητρική πλακέτα ενός proccesor και κάποια μνήμη. Έχω αποφασίσει να πάει για την Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6mb cache, όπως θα πρέπει να χρησιμοποιούν κυρίως για την κατασκευή παιχνιδιών και intenet.
Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο συγκρίνοντας DDR2 σε DDR3 τα αποτελέσματα ήταν μόνο ένα 2% κέρδος σε τυχερά παιχνίδια όρους DDR3 έτσι να έχω επιλέξει για DDR2 και θα περιμένουμε μέχρι τον επόμενο χρόνο όταν η ταχύτητα, και την τιμή latencies έχουν καταλήξει σε ένα συμβιβασμό. Ως εκ τούτου, επέλεξα OCZ Reaper HPC 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. Αυτά είναι λίγο πολύ η ταχύτερα DDR2 μπαστούνια κοντά και θα είναι ακόμα πιο γρήγορα μόλις overclocked .Η τελική μου desicion είναι ακόμη αναποφάσιστοι έχω τέθηκε σε πολλές μητρικές πλακέτες, όπως η ASUS P5Q PRO και την Gigabyte GA-EP45-DS3L. Το μόνο που πραγματικά επιθυμούν είναι μια μητρική πλακέτα με 1333mhz + FSB, 45nm συμβιβάζεται, DDR2 1200 υποστήριξη, 1x PCI-E + 2,0 X16 ένα PCI-E X1 και μερικές PCI της. Η όλη κατασκευή είναι κάπως Προϋπολογισμός τιμή υψηλής απόδοσης οικοδομήσει τόσο της μητρικής πλακέτας δεν μπορεί να είναι πάνω από £ 100 (και για την Αμερική $ 140,00). Ήμουν σχεδιάζει να περιμένετε το Core i7, εκτός από τη νέα τεχνολογία είναι επομένως μπορεί να υπάρχουν σφάλματα. Αν κάποιος θα μπορούσε να συνιστά όλα τα συμβούλια που ανταποκρίνονται στα ανωτέρω κριτήρια θα ήμουν ευτυχής να τους ακούσει. Ευχαριστώ . Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα μόνο πάνε είτε με την DS3L ή UD3P. Νομίζω ότι είναι καλύτερα από τα συμβούλια που χαρακτηρίζονται P5Q σειρά σε γενικές γραμμές, και να έχουν καλύτερη overclocking ανοχές.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ΑΛΗΘΕΙΑ. Τι περίπτωση CPU cooler και θα βρεις; |
|
| |||
| |||
| Για την ώρα δεν πρόκειται να αγοράσει ένα CPU cooler δεν θα ia περίπτωση. Θα χρησιμοποιήσω το πρότυπο Intel Λιανική ανεμιστήρα που περιλαμβάνεται, όπως και για την περίπτωση είναι ένα πολύ genric μαύρο ATX περίπτωση με εμπρόσθιο ανεμιστήρα 80 χιλιοστών και 92 χιλιοστά οπίσθιο ανεμιστήρα. Σε λίγους μήνες θα μπορεί να αναβαθμίσει το ψυχρό ή / και την υπόθεση. Σε απάντηση της από άνθρακα μετά, έχω εξεταστεί σε βάθος και οι δύο πίνακες και αναλυτικά μπορεί παρά να διαπιστώσει ότι η GA-EP45-UD3P χρησιμοποιεί το chipset Intel P45 για ehich επιτρέπει διασταυρούμενα πυρά, με ταχύτερο FSB διπλή Gigabit Ethernet και κάποια heatpiped heatsinks. Όπως και η τιμή είναι το κύριο μέλημα μου επιτρέπετε να φύγουμε για την GA-EP43-DS3L όμως το μόνο μέλημα ήταν η μεγάλη έλλειψη σχόλια? Εκεί δεν είχαν κανένα. I googled και αναζήτηση μέσω σελίδες και σελίδες, αλλά να βρουν απολύτως δεν σχόλια ενώ με την GA-EP45-UD3P ήμουν σε θέση να βρείτε εύκολα πολλά. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει τώρα μου σε αυτά τα 2 και των τιμών σοφός είμαι leaned περισσότερο προς την EP43-DS3L ωστόσο τα heatsinks για την UD3P μοιάζουν να μπορούν να ανεχθούν περισσότερο θερμότητα όταν overclocking; Έχει κανείς είτε δικά της αυτά τα συμβούλια; Εάν ναι, πώς είναι αυτά με τις επιδόσεις και overclocking; Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις . |