manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

A matična ploča izbora

Reply

Thread Tools
Old 22 siječanj 2009, 15:17
Donatorska Grupa

Ja sam trenutno izgradnji novog računala do sada imam 8800GT i OCZ 600w PSU, sve mi je potrebno sad je matična ploča jedan proccesor i neke memorije. Ja sam odlučio da ide za Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6mb cache, kako ću se koriste uglavnom za izgradnju gaming i intenet.

Nedavno sam čitao članak usporedbom DDR2 za DDR3 rezultati su samo 2% dobitak u igrama na uvjete DDR3, ovako sam se odlučio za DDR2 i da će čekati do sljedeće godine kada se brzina, a cijena latencies su došli do kompromisa. Zato sam izabrao OCZ žetelac HPC 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. To su prilično daleko najbrži DDR2 štapići oko i da će biti još brži jednom overclocked .

Moj konačni desicion je još uvijek neodlučan sam došao preko mnogih Matične ploče kao što su ASUS P5Q PRO i gigabajt GA-EP45-DS3L. Sve što zaista želim je matična ploča sa 1333mhz + FSB, 45nm kompatibilan, DDR2 1200 support, 1x PCI-E + 2,0 X16 jedan PCI-E X1 i nekoliko PCI-a. Čitav je izgraditi kinda Proračun cijena graditi tako visoke performanse matične ploče može biti više od £ 100 (kao i za Ameriku $ 140.00). Bio sam na planiranje pričekajte za Core i7 osim tehnologija je nova therfore bugovi mogu postojati. Ako itko mogao preporučiti bilo koje zajednice da stane gore navedene kriterije bih biti sretni da čuju ih. Hvala .

My System: xX_TeK_GaMeR_Xx

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6700
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
Grafička kartica (e):
MSI NX8800GT
Sound Card:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Tvrdi disk (i):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optički pogon (e):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Case / PSU:
Buvara Master HAF-932, OCZ 600W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Ethernet, BT @ 2mb (250KB / S DL)
Monitor (e):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Konačan RC1 x32
Old 22 sij 2009, 18:54
Donatorska Grupa

Ja bih samo ići s oba DS3L ili UD3P. Mislim da su oni bolji od Uváděný zajednice P5Q serije u cjelini, a imaju bolji overclocking tolerancije.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 22 siječanj 2009, 22:02
Member Group

ISTINITO. Što slučaj i CPU hladnjak vam ide?
Old 23 siječanj 2009, 09:53
Donatorska Grupa

Za sada neću biti kupovine CPU hladnjak niti će IA slučaju. Ja ću koristiti standardne Retail Intel ventilatorom koji je uključen, kao i za slučaj da je vrlo genric crna ATX slučaj s prednje i 80mm ventilatorom 92mm stražnji ventilator. U nekoliko mjeseci sam da nadogradite hladnjaci i / ili slučaj.

U odgovoru na post Carbons sam pogledao na obje zajednice u potpuniju detalj i mogu naći samo da GA-EP45-UD3P koristi Intel P45 chipset ehich omogućava unakrsna vatra, brži FSB dual Gigabit Ethernet, a neke heatpiped heatsinks. Kao cijena je glavna briga JA svibanj pravedan ići za GA-EP43-DS3L jedina briga ipak je veliki nedostatak recenzije, ondje nisu bilo koji. Ja googled i pretražio kroz stranice i stranice, ali da nema apsolutno recenzije dok s GA-EP45-UD3P sam se lako mogli pronaći mnogi.

To je dovelo me do sada ova 2 zajednice i cijene mudri sam više oslanjao prema EP43-DS3L no heatsinks na UD3P izgledaju kao da mogu tolerirati više topline kad overclocking? se bilo tko posjedovati jednu od ove zajednice? Ako je tako, kako su s performansama i overclocking? Hvala opet za odgovore .
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.