![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני כרגע בבניית מחשב חדש עד כה יש לי 8800GT ו OCZ 600w PSU, כל מה שאני צריך זה לוח האם של proccesor וכמה זיכרון. החלטתי ללכת על Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6mb Cache, כפי שאני יהיה להשתמש לבנות בעיקר עבור משחקים ו intenet.
לאחרונה קראתי מאמר השוואת DDR2 ל DDR3 התוצאות היו רק 2% לזכות ב Gaming תנאי DDR3 ולכן יש לי שבחר עבור DDR2 ויהיה לחכות עד שנה הבאה כאשר מהירות, latencies והמחיר חייב לבוא פשרה. לכן בחרתי OCZ ריפר HPC 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. אלו הם די הרבה מקלות המהיר DDR2 סביב ויהיה אפילו מהר יותר לאחר overclocked .אזור desicion הסופית היא עדיין לא החלטי אני בא רבים ברחבי motherboards כגון ASUS P5Q מקצועית לבין Gigabyte GA-EP45-DS3L. כל מה שאני באמת רוצה הוא לוח האם עם 1333mhz + FSB, 45nm תואמת, תומך DDR2 1200, 1x + PCI-E 2.0 x16 של PCI-E X1 וכמה של PCI. כל לבנות הוא די תקציב מחיר ביצועים גבוהים כל כך לבנות את לוח האם יכול להיות לא יותר מ £ 100 (ועבור אמריקה $ 140.00). אני מתכנן להמתין ל Core i7 מלבד הטכנולוגיה החדשה therfore חרקים יכולים להתקיים. אם מישהו יכול להמליץ על כל הלוחות התואמות את הקריטריונים לעיל אני ישמח לשמוע אותם. תודה . המערכת שלי: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רק רוצה ללכת עם או DS3L או UD3P. אני חושב שהם טובים יותר מאשר Featured לוחות P5Q סדרה בכלל, ויש להם יותר overclocking tolerances.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| נכון. מה המקרה ו CPU Cooler האם אתה מקבל? |
|
| |||
| |||
| לעת עתה אני לא יהיה לרכוש CPU Cooler ולא יהיה IA מקרה. אני רגילה להשתמש אינטל קמעונאות מעריץ הכלולה, לגבי המקרה זה מאוד genric מקרה ATX שחור עם חזית 80mm אוהד וכן 92mm מעריץ האחורית. בעוד מספר חודשים אני אולי לשדרג את Cooler ו / או את המצב. בתשובה Carbons כדי לכתוב, יש לי את שני לוחות הסתכל ב פירוט מעמיק והוא יכול למצוא את זה רק את GA-EP45-UD3P משתמש שבבים P45 של אינטל ehich מאפשרת צולבת, דרך מהירה יותר FSB כפול Gigabit Ethernet וחלק heatpiped heatsinks. כמו המחיר הוא הדאגה העיקרית אני אולי פשוט ללכת על GA-EP43-DS3L עם זאת הדאגה היחידה היתה חוסר ביקורות נהדר, לא היו שום. אני googled וחיפשו דרך דפי ודפים אבל כדי למצוא שום ביקורות ואילו עם GA-EP45-UD3P הייתי יכול למצוא בקלות רבים. זה עכשיו יש לי להוביל אלה 2 לוחות והמחיר אני חכם יותר leaned לקראת EP43-DS3L עם זאת את heatsinks על UD3P נראה כאילו הם יכולים לסבול יותר חום כאשר overclocking? האם אף אחד משני הבעלים של הלוחות האלה? אם כן, כיצד הם עם ביצועים overclocking? שוב תודה על תגובות . |