mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Motherboard izvēle

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 22, 2009, 15:17
Donors Group

Es šobrīd celtniecības jaunu datoru Līdz šim man ir 8800GT un OCZ 600W PSU, visi man tagad ir mātesplatē proccesor un dažas atmiņas. Es esmu nolēmusi iet par Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB cache, kā es to izmantos galvenokārt celt spēļu un Intenet.

Nesen es izlasīju rakstu salīdzinot DDR2 uz DDR3 rezultāti bija tikai 2% pieaugumu spēļu noteikumiem DDR3 tāpēc esmu izvēlējusies DDR2 un būs jāgaida līdz nākamajam gadam, kad ātrums, latencies un cena ir pienācis kompromisu. Tāpēc es izvēlējos OCZ Reaper HPC 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. Tie ir diezgan daudz ātrāko DDR2 sticks apkārt un būs vēl ātrāk, tiklīdz overclocked .

Mans gala desicion vēl nav izlemts man nāca pāri daudzām mātesplatēm, piemēram, ASUS P5Q PRO un GIGABYTE GA-EP45-DS3L. Viss, ko es tiešām gribu ir mātesplate ar 1333MHz + FSB, 45nm saderīgs, DDR2 1.200 atbalsts, 1x + PCI-E 2.0 X16 PCI-E x1 un dažas PCI's. Viss palielinājumu kinda budžeta cenu augstas veiktspējas būvēt tā mātesplate nevar būt vairāk par £ 100 (un Amerikā 140,00 $). Es plānoja sagaidīt i7 Core izņemot tehnoloģija ir jauna therfore bugs var pastāvēt. Ja kāds varētu ieteikt visiem dēļiem, kas piemērots iepriekš minētajiem kritērijiem, es būtu priecīgs dzirdēt tiem. Pateicība .

Mana sistēma: xX_TeK_GaMeR_Xx

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6700
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 6.400 2 x 2GB ReaperX
Graphics Card (s):
MSI NX8800GT
Sound Card:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (s):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optical Drive (s):
Siemens HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Case / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Ethernet, BT @ 2MB (250KB / S DL)
Monitor (s):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate RC1 x32
Old Janvāris 22, 2009, 18:54
Donors Group

Es lūdzu tikai iet vai nu DS3L vai UD3P. Es domāju, ka viņi labāk attēlot dēļi nekā P5Q sēriju kopumā un ir labākas overclocking pielaidēm.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 22, 2009, 22:02
Loceklis

Patiess. Kādā gadījumā un CPU dzesētāja tu dzīvo?
Old Janvāris 23, 2009, 09:53
Donors Group

Pagaidām man nebūs iegādājoties CPU dzesētājs, nedz arī būs ia gadījumā. Es izmantošu Intel standarta Retail ventilators, kas ir ietverts, jo, ja tas ir ļoti genric black ATX gadījumā priekšējais 80mm ventilatoru un 92mm rear fan. Jo dažiem mēnešiem es varētu uzlabot dzesētāju un / vai lietu.

Atbildot uz oglekļa amatā, es paskatījos uz gan rūpīgi sīki dēļi un var tikai konstatēt, ka GA-EP45-UD3P izmanto Intel P45 Chipset ehich ļauj krustuguns, ātrāk FSB divējāda Gigabit Ethernet un daži heatpiped Pāraidīšanas elementi. Kā cena ir galvenās bažas, es varētu tikai iet uz GA-EP43-DS3L attiecas tikai tomēr bija ļoti daudz pārskatu, tur nebija tāds ir. Es googled un pārmeklē ar lapu un lapas, bet atrast absolūti nav tā pārskatus, GA-EP45-UD3P man bija viegli var atrast daudz.

Tas tagad rada man šiem 2 dēļi un cenu gudrs es esmu noliecies vairāk uz EP43-DS3L tomēr Pāraidīšanas par UD3P izskatās kā viņi var izturēt vairāk siltuma overclocking? Vai kāds savu kāds no šiem dēļiem? Ja jā, tad kā viņi ar sniegumu un overclocking? Vēlreiz paldies par atbildēm .
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.