![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jestem obecnie buduje nowy komputer do tej pory mam 8800GT i OCZ 600W PSU, wszystko muszę teraz płyty główne i jeden proccesor trochę pamięci. Mam postanowił pójść na Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6mb Wikisłowniku, jak będzie z wykorzystaniem budować głównie dla gier i intenet.
Ostatnio przeczytałem artykuł DDR2 na DDR3 porównując wyniki były tylko 2% zysku w grach warunkach DDR3 co mam wybrały DDR2 i będzie czekać do następnego roku, kiedy prędkość, opóźnienia i cen doszli do kompromisu. Dlatego wybrałem OCZ Reaper HPC 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. Są to bardzo najszybciej DDR2 kije i okolice będzie nawet szybciej raz overclocked .Mój końcowy desicion nadal niezdecydowani i skierował się w wielu płytach głównych, takich jak ASUS P5Q Pro i Gigabyte GA-EP45-DS3L. Wszystkie naprawdę chcę to płyta z FSB 1333MHz +, 45nm, zgodne z DDR2 1200 wsparcia + 1x PCI-E 2.0 X16 PCI-E X1 oraz kilka PCI's. Całość opierać się kinda Budżet cena wysoka wydajność budować więc płyta może być nie więcej niż £ 100 (dla Ameryki i 140,00 dolarów). Byłem planowania czekać na Core i7 wyjątkiem nowych technologii jest zatem błędów mogą istnieć. Jeśli ktoś może polecić żadnych desek, które pasują do powyższych kryteriów Byłbym szczęśliwy usłyszeć je. Dzięki . My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd pójść albo z DS3L lub UD3P. Myślę, że są one lepsze niż featured płyt P5Q serii w ogóle, a lepszy overclocking tolerancji.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Prawdziwy. Jakie sprawy i procesora chłodnicy się masz? |
|
| |||
| |||
| W chwili obecnej nie będę zakup procesora chłodnicy nie będzie m.in. sprawy. Będę korzystać Intel standardowe detaliczna wentylator, który jest dołączony, tak jak w przypadku jest to bardzo genric czarny ATX przypadku z przodu 80mm i 92mm wentylatora tylnego wentylatora. W ciągu kilku miesięcy mogę uaktualnić chłodnicy i / lub sprawy. W odpowiedzi na post węgla, mam spojrzał na obu tablicach w szczegółowej szczegółów i może jedynie dowiedzieć, że GA-EP45-UD3P wykorzystuje chipset Intel P45 pozwala na ehich CrossFire, szybsze FSB podwójnym Gigabit Ethernet oraz kilka heatpiped Heatsinks. W cenie jest głównym problemem I może po prostu przejść do GA-EP43-DS3L tylko dotyczą jednak był wielki brak opinii, nie było żadnych. I googled i wyszukuje za pośrednictwem strony i strony, ale aby znaleźć żadnego ocen mając na uwadze, że z GA-EP45-UD3P byłem w stanie łatwo znaleźć. To już doprowadzić mnie do tych 2 płyt i cen mądry jestem bardziej oparty na EP43-DS3L jednak Heatsinks na UD3P wyglądać mogą tolerować więcej ciepła podczas przetaktowywania? Czy ktoś z własnej albo tych desek? Jeśli tak, jak są one z wydajności i overclockingu? Jeszcze raz dziękujemy za odpowiedzi . |