mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

O placa de bază de a alege

Reply

Thread Tools
Old 22 ianuarie 2009, 15:17
Grupul de donator

Default O placa de bază de a alege

Eu sunt în prezent, construirea unui nou PC până în prezent am 8800GT şi o OCZ 600W PSU, tot ce-mi trebuie acum este o placa de bază o proccesor şi unele memorie. Am decis să mă duc pentru Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6mb cache, aşa cum vor fi folosiţi în principal pentru a construi şi de jocuri, Internet.

Recent am citit un articol in comparatie DDR2 la DDR3 rezultatele au fost doar un câştig de 2% în termeni de jocuri pentru DDR3, astfel, am optat pentru DDR2 şi va aştepta până anul viitor, atunci când viteza, preţul latencies şi au ajuns la un compromis. De aceea am ales OCZ Reaper HPC 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. Acestea sunt destul de mult cu cea mai rapidă DDR2 tije în jurul şi va fi chiar mai repede, o dată overclocked .

Meu final desicion este încă nehotărât i-au dat peste mai multe Placi de baza, cum ar fi ASUS P5Q PRO şi Gigabyte GA-EP45-DS3L. Toate chiar vreau este o placa de bază cu un 1333 + FSB, 45nm compatibil, DDR2 1200 support, 1x + PCI-E 2.0 x16 un PCI-E X1 şi câteva PCI lui. Intreaga construi este un fel de Buget preţ de înaltă performanţă construi astfel de placa de bază poate fi nu mai mult de £ 100 (şi pentru America de $ 140.00). Am fost de planificare să aşteptaţi pentru Core I7 excepţia tehnologia este nou therfore de bug-uri pot exista. Daca cineva ar putea recomanda orice panouri care se potriveşte cu criteriile de mai sus aş fi fericit să-i aud. Mulţumesc .

Sistemul meu: xX_TeK_GaMeR_Xx

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6700
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
Placă grafică (e):
MSI NX8800GT
Placă de sunet:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (e):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optical Drive (e):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Cauza / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Ethernet, BT @ 2MB (250KB / S DL)
Monitor (e):
Xerox XA7-17i, Sharp LC26D44
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Old 22 ianuarie 2009, 18:54
Grupul de donator

Aş merge chiar fie cu DS3L sau UD3P. Cred că acestea sunt mai bune decât Featured panouri P5Q serie, în general, şi-au mai bine overclocking toleranţe.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 22 ianuarie 2009, 22:02
Grupul de stat

Adevărat. Ce caz şi CPU cooler mai faceţi?
Old 23 ianuarie 2009, 09:53
Grupul de donator

Pentru moment, nu voi fi achiziţionarea unui CPU cooler şi nici nu va ia caz. Eu voi folosi Intel standard Retail ventilator care este inclus, ca şi în cazul acesta este un foarte genric negru ATX caz cu o fata 80mm fan 92mm spate şi un fan. În câteva luni, s-ar putea upgrade la frigider şi / sau cazul.

Ca răspuns la hidrcarburi post, m-am uitat la ambele panouri aprofundată în detaliu şi nu poate decât să constate că în GA-EP45-UD3P utilizează chipset-ul Intel P45 permite ehich pentru crossfire, un FSB mai rapid dual Gigabit Ethernet şi unele heatpiped heatsinks. Ca pret este o preocupare am mai du-te pentru GA-EP43-DS3L singura preocupare a fost totuşi o mare lipsa de revizuiri; nu exista nici un. Googled şi am căutat prin pagini si pagini, dar pentru a găsi absolut nici revizuiri întrucât cu GA-EP45-UD3P Nu a fost uşor să găsiţi multe.

Acest lucru a condus acum de mine la aceste 2 panouri şi de preţ înţelept leaned Sunt mai multe faţă de EP43-DS3L, cu toate acestea, heatsinks pe UD3P arata ca acestea pot tolera mai mult de căldură, atunci când overclocking? Are cineva proprii, fie din aceste panouri? Dacă da, cum sunt ei cu performanta si overclocking? Vă mulţumim din nou pentru răspunsurile .
Reply

Register

Marcaje