![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem v súčasnosti buduje nový PC zatiaľ mám 8800GT a OCZ 600w PSU, všetko čo potrebujete teraz je jedna doska proccesor a niektoré pamäte. Rozhodol som sa ísť na Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB cache, ako som sa používa hlavne pre vybudovanie hracích a intenet.
Nedávno som čítal článok porovnávajúca DDR2 na DDR3 výsledky boli len 2% zisk v herných podmienok pre DDR3 a tak som sa rozhodla pre DDR2 a bude čakať do budúceho roka, keď rýchlosť, oneskorenie a cenu majú prísť na kompromise. Preto som sa rozhodol OCZ žnec HPC 1150MHz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. To sú dosť ďaleko najrýchlejší DDR2 palice a asi bude ešte rýchlejší raz overclocked .Môj konečný desicion je stále nerozhodnuté som prišiel v mnohých základných doskách, ako je ASUS P5Q PRO a Gigabyte GA-EP45-DS3L. Všetky naozaj chcem, je základná doska s + 1333MHz FSB, 45nm kompatibilné, podpora DDR2 1200, + 1x PCI-E 2.0 X16 PCI-E X1 a niekoľko PCI to. Celý stavať je docela Rozpočet cenu vysoký výkon nadviazať tak na doske môže byť viac ako 100 libier (a pre Ameriku $ 140.00). Bol som v úmysle počkať na Core I7 okrem technológie je nová therfore chýb môže existovať. Ak sa niekto mohol odporučiť žiadne platne, ktoré vyhovujú vyššie uvedeným kritériám bych rád počuť. Vďaka . Môj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych prostě ísť ani s DS3L alebo UD3P. Myslím si, že ste lepší, ako je vybavený dosky série P5Q všeobecne, a majú lepšiu přetaktování tolerancie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pravda. Aké veci a chladiča CPU sa máte? |
|
| |||
| |||
| V súčasnej dobe som sa nebude kúpna CPU chladiča ani ia prípadu. I bude používať štandardné Intel Maloobchodné ventilátor, ktorý je súčasťou, tak pre prípad, že je veľmi genric čiernu ATX prípade s prednou 80mm ventilátor a vzadu 92mm ventilátor. Za niekoľko mesiacov som mohol upgrade chladiča a / alebo veci. V odpovedi na uhlie poštou, podíval som sa na obe dosky v dôkladnom detail a možno iba konštatovať, že sa GA-EP45-UD3P používa čipset Intel P45 umožňuje ehich CrossFire, rýchlejší FSB duálny Gigabit Ethernet a niektoré heatpiped chladiča. Keďže cena je jedným z hlavných obáv môžem ísť na GA-EP43-DS3L sa týkajú iba však bol veľký nedostatok recenzia, tam neboli žiadne. I googled a prehľadávať stránky a stránky, ale nájsť absolútne žiadne recenzie že sa GA-EP45-UD3P som ľahko schopní nájsť veľa. To už ma vedú k týmto 2 dosiek a cena moudrý jsem zpoléhal viac na EP43-DS3L však chladiče na UD3P vyzerať môžu znášať viac tepla pri přetaktování? nemá niekto vlastní jednu z týchto dvoch dosiek? Ak áno, ako sú s výkonom a přetaktování? Vďaka opäť za odpovede . |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Falšovanie Moja IP na jednu z mojich Voľba | Hybr! D | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 24. marca 2009 03:58 |
| Motherboard voľby | Katana | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 14. decembra 2008 03:49 |
| Motherboard voľby | darkfire1370 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 5. januára 2008 19:56 |
| Procesor voľby | Niggahl337 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 5. januára 2008 06:23 |
| Pomoc s výberom | Cowz | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 1. januára 2008 18:36 |
| Thread Tools | |
| |