![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам тренутно изградњи новог рачунара до сада имам 8800ГТ и ОЦЗ 600у псу, све ми је потребно сад је матична плоча један проццесор и неке меморије. Ја сам одлучио да иде за Интел Цоре 2 Дуо Е8400 3.0ГХз 6мб цацхе, како ћу се користе углавном за изградњу гаминг и интенет.
Недавно сам читао чланак упоредбу ДДР2 за ДДР3 резултати су само 2% добитак у играма на услове ДДР3, овако сам се одлучио за ДДР2 и да ће чекати до следеће године када се брзина, а цена латенциес су дошли до компромиса. Зато сам изабрао ОЦЗ жетелац ХПЦ 1150мхз 2кс1ГБ 5-5-5-18 ДДР2. То су прилично далеко најбржи ДДР2 штапићи око и да ће бити још бржи једном оверцлоцкед .Мој коначни десицион је још увек неодлучан сам дошао преко многих Матичне плоче као што су Асус П5К ПРО и гигабајт ГА-ЕП45-ДС3Л. Све што заиста желим је матична плоча са 1333мхз + ФСБ, 45нм компатибилан, ДДР2 1200 суппорт, 1кс ПЦИ-Е + 2,0 кс16 један ПЦИ-Е Кс1 и неколико ПЦИ-а. Читав је изградити кинд Буџет цена градити тако високе перформансе матичне плоче може бити више од £ 100 (као и за Америку $ 140.00). Био сам на планирање сачекајте за Цоре и7 осим технологија је нова тхерфоре бугова могу постојати. Ако ико могао препоручити било које заједнице да стане горе наведене критеријуме бих бити сретни да чују их. Хвала . Мы Сыстем: ксКс_ТеК_ГаМеР_Кскс
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих само да иде са оба ДС3Л или УД3П. Мислим да су они бољи од Ува́де̌ны́ заједнице П5К серије у целини, а имају бољи Оверцлоцкинг толеранције.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Истинити. Шта случај и ЦПУ хладњак вам иде? |
|
| |||
| |||
| За сада нећу бити куповине ЦПУ хладњак нити ће ИА случају. Ја ћу користити стандардне Ретаил Интел вентилатором који је укључен, као и за случај да је врло генриц црна АТКС случај са предње и 80мм вентилатором 92мм стражњи вентилатор. У неколико месеци сам да надоградите фрижидери и / или случај. У одговору на пост Царбонс сам погледао на обе заједнице у потпунију детаљ и могу наћи само да ГА-ЕП45-УД3П користи Интел П45 цхипсет ехицх омогућава унакрсно ватра, бржи ФСБ дуал Гигабит Етхернет, а неке хеатпипед хеатсинкс. Као цена је главна брига ЈА мај праведан ићи за ГА-ЕП43-ДС3Л једина брига ипак је велики недостатак рецензије, ондје нису било који. Ја гооглед и претражили кроз странице и странице, али да нема апсолутно рецензије док са ГА-ЕП45-УД3П сам се лако могли пронаћи многи. То је довело ме до сада ова 2 заједнице и цене мудри сам више ослањао према ЕП43-ДС3Л но хеатсинкс на УД3П изгледају као да могу толерисати више топлоте кад Оверцлоцкинг? се било ко властити једну од ове заједнице? Ако је тако, како су са перформансама и Оверцлоцкинг? Хвала опет за одговоре . |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој ИП варка на једну од мојих Цхоице | Хыбр! Д | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 24 март 2009 03:58 |
| Избор матичне плоче | Катана | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 14 децембар 2008 03:49 |
| Избор матичне плоче | даркфире1370 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 5 јануар 2008 19:56 |
| Процесор избор | Ниггахл337 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 5 јануар 2008 06:23 |
| Помоћ на избор | Цоуз | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 1 јануар 2008 18:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |