![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şu anda bugüne kadar i 8800GT ve OCZ 600w PSU, tüm Şimdi ihtiyacınız varsa, yeni bir PC oluşturma am anakart bir proccesor ve hafıza. Olarak ben genellikle oyun ve internet için inşa kullanarak olacak ben Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB önbellek gitmek için karar verdik.
Yakınlarda bir makale DDR3 için sonuçlar DDR3 için oyun açısından sadece% 2 kazanç böylece ben DDR2 için seçtiniz edildi DDR2 karşılaştırarak okumak önümüzdeki yıl kadar hız, gecikmeleri ve fiyat uzlaşmaya geldiniz bekleyecek. Bu yüzden 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2 OCZ Reaper HPC seçtiniz. Bu hemen hemen en hızlı DDR2 etrafında çubukları ve daha hızlı bir overclocked will be .Benim son desicion hala kararsız birçok anakartlar üzerinde Asus P5Q PRO ve Gigabyte GA-EP45 gibi geldi sahip DS3L. Ben gerçekten istiyorsanız + 1333MHz FSB, 45nm uyumlu, DDR2 1200 desteği, 1x + PCI-E 2.0 ile bir anakart X16 PCI-E X1 ve birkaç PCI's. Tüm yapı anakart olabilir tür Bütçe fiyat yüksek performans inşa çok fazla £ 100 (ve Amerika için $ 140.00). Ben Core i7 için teknoloji dışında yeni Dolayısıyla hata var can beklemeyi planlıyordu. Eğer herhangi bir kimse kartlarına ben bunları duymak için mutlu olacağını yukarıdaki kriterlere uygun tavsiye olabilir. Teşekkürler . Benim Sistemi: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece DS3L veya UD3P de devam ediyorum. Ben daha iyi genel olarak P5Q serisi daha Komiteleri özellikli olduğunuzda, düşünmek ve daha iyi overclock tolerans var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Doğru. Ne durumda ve CPU soğutucu size alıyorsanız? |
|
| |||
| |||
| Bu defa ne olacak IA durumda bir CPU soğutucu satın olmayacak olmak için. Bunu bir ön 80mm Fan ve 92mm arka hayranı olan bir çok genric siyah ATX durumda durum için bulunan Intel standart Perakende yelpaze gibi kullanır. Bir kaç ay sonra ben serin ve / veya durumda yükseltme olabilir. Karbonlar sonrası cevap olarak, ayrıntılı ayrıntılı olarak her iki panoları ve görüntülemek sadece GA-EP45-UD3P Intel P45 yongaseti ehich kullanır bulabilirsiniz CrossFire sağlar, daha hızlı bir FSB Çift Gigabit Ethernet bazı heatpiped heatsinks. Farklı fiyat Sadece GA-EP43 gitmek için bir ana endişe-DS3L tek endişe Ancak değerlendirmeleri en büyük eksikliği idi; her değildi. Ben googled ve sayfalar ve sayfalar üzerinden arama ama bulmak için kesinlikle GA ile ise hiç görüş-EP45-UD3P kolayca birçok bulabildim. Bu şimdi bu 2 Komiteleri ve fiyat Ben EP43 yönelik daha leaned am-bu UD3P bak üzerinde DS3L ancak heatsinks gibi daha fazla ısı zaman overclock tahammül edebilir akıllıca bana yol var mı? herkes ya bu kurulların kendi yapar? Eğer öyleyse, nasıl performans ve overclock ile bunlar? Cevapların için tekrar teşekkürler . |
![]() |
|
| Bookmarks |