![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я в даний час будівництво нового ПК досі маю 8800GT і OCZ 600w PSU, все, що потрібно зараз, це материнська плата Proccesor та певний обсяг пам'яті. Я вирішив піти на Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6 Мб кеша, як я буду використовувати побудувати в основному для ігор і Інтернеті.
Нещодавно я прочитав статтю порівнянні DDR2 на DDR3 результати є лише 2% приросту в ігрових умовах DDR3 Тому я вибрав для DDR2 і буде чекати до наступного року, коли швидкість, затримки і ціни прийшли до компромісу. Тому я вибрав OCZ Reaper HPC 1150mhz 2x1GB 5-5-5-18 DDR2. Ці милі дуже швидко DDR2 паличками навколо і буде навіть швидше розігнаної раз .Мій останній desicion поки ще не визначилася я зустрів багато таких як материнські плати ASUS P5Q PRO і Gigabyte GA-EP45-DS3L. Все, що я дійсно хочу це материнська плата з + 1333MHz FSB, 45nm сумісний, підтримка DDR2 1200, + 1x PCI-E 2.0 x16 PCI-E X1 і кілька PCI's. Всього збірка цін цікаве бюджету високої продуктивності побудувати такої плати не може бути більше ніж £ 100 (а також в Америці $ 140,00). Я збирався чекати Core i7, крім нових технологій therfore помилки може існувати. Якщо хто-небудь може рекомендувати будь-яку плати, які відповідають зазначеним вище критеріям я буду радий їх почути. Спасибо . Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я просто йти або з DS3L або UD3P. Я думаю, що вони краще, ніж ознаками плати серії P5Q в цілому, і для розгону допусків.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ВЕРНО. Що робити і процесорний кулер поживаєш? |
|
| |||
| |||
| В даний час я не буду купівлю кулера не буде ІА справи. Я буду використовувати стандартний Intel Роздрібний вентилятор включається, що, як і у випадку це дуже genric чорний корпус ATX з 80-мм вентилятор передній і задній 92мм вентилятор. Через кілька місяців я б підвищенню кулера і / або справи. У відповідь на пост вугілля, я подивився на обох рад у ретельної деталізації і може виявити, що GA-EP45-UD3P використовує чіпсет Intel P45 ehich дозволяє CrossFire, більш швидка FSB Dual Gigabit Ethernet і деяких heatpiped радіатори. Оскільки ціна є одним з основних питань я можу просто піти на GA-EP43-DS3L єдина турбота проте був великий дефіцит відгуки, там не було. Я пошуковій системі Google і пошук по сторінках і сторінках, але й знайти абсолютно жодних відгуків у той час як з GA-EP45-UD3P я легко могли знайти багато. Тепер це привело мене до цих 2 плати та цін мудрим Я нахилився до більш EP43-DS3L Однак радіатори на UD3P подивитися, як вони можуть терпіти більше тепла при розгоні? робить будь-який власний будь-яка з цих плат? Якщо так, то як вони з продуктивністю і розгін? Ще раз спасибі за відповіді . |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій IP Spoofing на один з моїх вибір | Hybr! D | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 24 березня 2009 03:58 |
| Вибір материнських плат | Катана | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 14 грудня 2008 03:49 |
| Вибір материнських плат | darkfire1370 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 5 січня 2008 19:56 |
| Вибір процесора | Niggahl337 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 5 січня 2008 06:23 |
| Допомога при виборі | Cowz | Генеральний обладнання чат | 1 | 1 січня 2008 18:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |