menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Základní deska nebo CPU?

Reply

Thread Nástroje
Old 14. srpna 2007, 15:09
Nový člen skupiny

Default Základní deska nebo CPU?

Pokud se říct i postavit počítač, vše, co se děje ... ale i zapojit napájecí kabel a zapněte počítač. Ale na desce není nic zobrazení na monitoru, když jsem zasunout USB zařízení dostává spojení z mobo (tedy neexistují světel na zařízení ukazující jeho připojen) a nakonec, když jsem si v paměti RAM (obě hole ) a zapněte počítač, není signál označující něco špatně (což jsem si myslel, že by mělo, pokud by byl absolutně žádný paměti). By mohly všechny tyto být způsobeno procesoru 4 pin 12V není zapojen do mobo? a bude ... to vše by mělo fungovat, když jsem zapojte 4 pin 12V kabel v?
Old 14. srpna 2007, 15:24
Administrátor Skupina

Domníváte se fanoušci o moc?

Pokud tak učiní, mají pobyt v?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14. srpna 2007, 15:37
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Domníváte se fanoušci o moc?

Pokud tak učiní, mají pobyt v?

ano ventilátorů zapnout a pobyt, ale z CD mechaniky není otevřít nebo zavřít, pokud jsou připojeni k mobo a PSU ... ale dělat v případě, že jsou právě připojeni k PSU a ne na mobo
Old 14. srpna 2007, 16:23
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal charlesbw View Post
Pokud se říct i postavit počítač, vše, co se děje ... ale i zapojit napájecí kabel a zapněte počítač. Ale na desce není nic zobrazení na monitoru, když jsem zasunout USB zařízení dostává spojení z mobo (tedy neexistují světel na zařízení ukazující jeho připojen) a nakonec, když jsem si v paměti RAM (obě hole ) a zapněte počítač, není signál označující něco špatně (což jsem si myslel, že by mělo, pokud by byl absolutně žádný paměti). By mohly všechny tyto být způsobeno procesoru 4 pin 12V není zapojen do mobo? a bude ... to vše by mělo fungovat, když jsem zapojte 4 pin 12V kabel v?
Ehm, ano. To by mohla docela dobře být příčinou problémů máte. A mobo to 4 nebo 8 pin pin ATX konektor, je tam z nějakého důvodu.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 16. srpna 2007, 18:46
Člen Skupina

I Pokud není signál vůbec to nemusí být dokonce na CPU. Mohlo by to být základní desky. Tam by mohla být statická. Zkuste obnovy všechno venku na karton (eliminuje faktor statické Pokud comp zapne po pak je statická.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nové desky thingie2 Procesory, základní desky & RAM 2 13. února 2008 12:34
20 pin na 24 pin PSU desce KnightMetal Případy & Napájecí zdroje 7 5. prosince 2007 07:47
Hledáte nové desce Buchanan Procesory, základní desky & RAM 64 8. října 2007 03:52
Deska a SLI xactly Procesory, základní desky & RAM 8 22. Září 2007 15:53
Jen mám novou desku ... sam182666 Procesory, základní desky & RAM 4 13. Září 2007 08:16
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.