![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pokud se říct i postavit počítač, vše, co se děje ... ale i zapojit napájecí kabel a zapněte počítač. Ale na desce není nic zobrazení na monitoru, když jsem zasunout USB zařízení dostává spojení z mobo (tedy neexistují světel na zařízení ukazující jeho připojen) a nakonec, když jsem si v paměti RAM (obě hole ) a zapněte počítač, není signál označující něco špatně (což jsem si myslel, že by mělo, pokud by byl absolutně žádný paměti). By mohly všechny tyto být způsobeno procesoru 4 pin 12V není zapojen do mobo? a bude ... to vše by mělo fungovat, když jsem zapojte 4 pin 12V kabel v? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Domníváte se fanoušci o moc?
| |||
| |||
| ano ventilátorů zapnout a pobyt, ale z CD mechaniky není otevřít nebo zavřít, pokud jsou připojeni k mobo a PSU ... ale dělat v případě, že jsou právě připojeni k PSU a ne na mobo |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
| I Pokud není signál vůbec to nemusí být dokonce na CPU. Mohlo by to být základní desky. Tam by mohla být statická. Zkuste obnovy všechno venku na karton (eliminuje faktor statické Pokud comp zapne po pak je statická. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nové desky | thingie2 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 13. února 2008 12:34 |
| 20 pin na 24 pin PSU desce | KnightMetal | Případy & Napájecí zdroje | 7 | 5. prosince 2007 07:47 |
| Hledáte nové desce | Buchanan | Procesory, základní desky & RAM | 64 | 8. října 2007 03:52 |
| Deska a SLI | xactly | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 22. Září 2007 15:53 |
| Jen mám novou desku ... | sam182666 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 13. Září 2007 08:16 |
| Thread Nástroje | |
| |