![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako ja kažem izgraditi računalo, sve ostalo je učinio ... ali ja utikač u struju i uključite kabel na računalo. Ali, matična ploča ništa ne prikazuje na monitoru, kada sam priključite USB uređaj se ne dobiva vezu iz mobo (to je da nema svjetla na uređaju prikazuju njegova povezana) i na kraju kad sam uzeti RAM (oba štapići ) i uključite računalo uključeno, ne postoji nešto što ukazuje bip krivu (što sam mislio da bi trebao, ako je bilo apsolutno nema memorije). Moglo bi se sve ove uzrokovane 4 pin 12V CPU nije priključen na mobo? i da će to ... trebao bi se sve to rade kad sam plug 4 pin 12V kabel u? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Učiniti navijača na vlast?
| |||
| |||
| Quote:
yup ljubitelje uključite i ostanite na, ali je CD pogoni ne otvoriti ili zatvoriti ako su spojeni na mobo PSU ... ali i to samo ako su povezani na PSU, a ne na mobo |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Pa ako nema bip uopće ni ne može biti CPU. Moglo bi se matične ploče. Tu bi mogao biti statična. Pokušajte remontovanje sve van na karton (uklanja faktor statičkih Ako comp uključuje nakon onda je statična. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nova matična ploča | thingie2 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 13. veljača 2008 12:34 |
| 20 pin na 24 pin PSU matične ploče | KnightMetal | Cases & Power Supplies | 7 | 5. prosinac 2007 07:47 |
| Tražite novu matičnu ploču | Buchanan | CPU, Matične ploče i RAM | 64 | 8. listopad 2007 03:52 |
| Matične ploče i sli | xactly | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 22. Ruj 2007 15:53 |
| Dovoljno je dobio moje nove matične ploče ... | sam182666 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 13. Ruj 2007 08:16 |
| Thread Tools | |
| |