![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ha mondjuk én egy számítógéppel, minden mást is tenni ... de én csatlakoztassa a tápkábelt és kapcsolja be a számítógépet. De az alaplap nem jelenik meg semmi a monitoron, amikor egy USB-csatlakozót a készülék nem lesz semmi köze a mobo (azaz nincs világítás az mutatja, hogy a készülék csatlakoztatva van), és végül, mikor veszi ki a RAM (a pálca ), és kapcsolja be a számítógépet, nincs sípolás jelzi, valami baj (ami azt gondoltam azt, ha volt egyáltalán nem emlékszik.) Lehet ezeket okozza a CPU 4 tűs 12V nem csatlakoztatható az mobo? és ez ... meg minden munkát, amikor dugó a 4 tűs 12V-os kábel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tegye a rajongók hatalom?
| |||
| |||
| yup bekapcsolja a rajongók és az ott-tartózkodás, de a CD-meghajtó nem nyílt vagy közel, ha csatlakozik a mobo és psu ... de ha csak csatlakozik a psu és nem a mobo |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| Nos Ha nincs bip minden talán nem is a CPU. Ez lehet az alaplap. Itt lehet statikus. Próbálja újjáépítésén kívül mindent, karton (megszünteti a statikus tényező, ha a kötelező fordulat után akkor statikus. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új alaplap | thingie2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 13. február 2008 12:34 |
| 20 pin PSU-24 tűs alaplap | KnightMetal | Cases & Power Supplies | 7 | 5. december 2007 07:47 |
| Keresek az új alaplap | Buchanan | Processzorok, alaplapok és RAM | 64 | 8. október 2007 03:52 |
| Alaplap és SLI | xactly | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 22. Szeptember 2007 15:53 |
| Most az új alaplap ... | sam182666 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 13 Sep 2007 08:16 |
| Téma eszközök | |
| |