mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Pagrindinė plokštė ar procesorius?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 14, 2007, 15:09
Naujas Narys

Default Pagrindinė plokštė ar procesorius?

Jei sako aš statyti kompiuteris, visa kita yra padaryti ... bet aš prijunkite maitinimo laidą ir įjunkite kompiuterį. Bet plokštė nerodo nieko kontroliuoti, kai man prijungti USB įrenginį jis pasireiškia ne iš MOBO ryšį (tai yra ne dėl jo prijungtas įtaisas, rodantis) ir galiausiai, kai aš apsidrausti RAM (abu lazdos žibintai ) ir įjunkite kompiuterį, nėra pyptelėjimas nurodo kažkas negerai (kuris maniau jis turėtų, jei nebuvo jokios atminties). Ar visa tai sukelia CPU 4 pin 12V nėra prijungtas prie MOBO? ir tai bus ..., jei ji visus darbus, kai plug 4 pin 12V kabelio?
Old Rugpjūtis 14, 2007, 15:24
Administrator Grupė

Ar sirgaliai galią?

Jei taip, tai jos buvimo?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 14, 2007, 15:37
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Ar sirgaliai galią?

Jei taip, tai jos buvimo?

yup ventiliatoriai įjungti ir pasilikti, bet CD diskus tai Negaliu atidaryti ar uždaryti, jeigu jie nėra prijungti prie MOBO ir PSU ... bet jei jos yra tik prijungtas prie PSU, o ne MOBO
Old Rugpjūtis 14, 2007, 16:23
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by charlesbw View Post
Jei sako aš statyti kompiuteris, visa kita yra padaryti ... bet aš prijunkite maitinimo laidą ir įjunkite kompiuterį. Bet plokštė nerodo nieko kontroliuoti, kai man prijungti USB įrenginį jis pasireiškia ne iš MOBO ryšį (tai yra ne dėl jo prijungtas įtaisas, rodantis) ir galiausiai, kai aš apsidrausti RAM (abu lazdos žibintai ) ir įjunkite kompiuterį, nėra pyptelėjimas nurodo kažkas negerai (kuris maniau jis turėtų, jei nebuvo jokios atminties). Ar visa tai sukelia CPU 4 pin 12V nėra prijungtas prie MOBO? ir tai bus ..., jei ji visus darbus, kai plug 4 pin 12V kabelio?
Klaidos, taip. Tai galima gana lengvai, sukelia problemų turite. MOBO's 4 PIN ar 8 pin ATX jungtis yra ten priežasties.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Rugpjūtis 16, 2007, 18:46
Narys

Na, jei nėra beep ne visi tai gali būti net ne CPU. Tai gali būti pagrindinė plokštė. Gali būti statinis. Pabandykite atstatyti viskas ne ant kartono (pašalina faktoriaus statinius, Jei KOMP atsigręžia nuo tada jis yra statinis.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.