![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jei sako aš statyti kompiuteris, visa kita yra padaryti ... bet aš prijunkite maitinimo laidą ir įjunkite kompiuterį. Bet plokštė nerodo nieko kontroliuoti, kai man prijungti USB įrenginį jis pasireiškia ne iš MOBO ryšį (tai yra ne dėl jo prijungtas įtaisas, rodantis) ir galiausiai, kai aš apsidrausti RAM (abu lazdos žibintai ) ir įjunkite kompiuterį, nėra pyptelėjimas nurodo kažkas negerai (kuris maniau jis turėtų, jei nebuvo jokios atminties). Ar visa tai sukelia CPU 4 pin 12V nėra prijungtas prie MOBO? ir tai bus ..., jei ji visus darbus, kai plug 4 pin 12V kabelio? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar sirgaliai galią?
| |||
| |||
| yup ventiliatoriai įjungti ir pasilikti, bet CD diskus tai Negaliu atidaryti ar uždaryti, jeigu jie nėra prijungti prie MOBO ir PSU ... bet jei jos yra tik prijungtas prie PSU, o ne MOBO |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Na, jei nėra beep ne visi tai gali būti net ne CPU. Tai gali būti pagrindinė plokštė. Gali būti statinis. Pabandykite atstatyti viskas ne ant kartono (pašalina faktoriaus statinius, Jei KOMP atsigręžia nuo tada jis yra statinis. |