mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Mātesplate vai CPU?

Reply

Thread Tools
Old Augusts 14, 2007, 15:09
New Member Group

Ja teikšu i veidotu datoru, viss pārējais ir darīts ... bet es iespraudiet strāvas vadu un ieslēdziet datoru. Bet mātesplatē neuzrāda neko monitoru, kad es iespraudiet USB ierīci, tas nesaņem savienojumu no MOBO (kas nav uz ierīci, norādot to saistīti), un visbeidzot, kad es izņemt RAM (gan sticks gaismas ), un savukārt datoru, nav pīkstiens norāda kaut ko nepareizi (ko es domāju, tas būtu, ja būtu pilnīgi no atmiņas). Vai visu to, ko rada cpu 4 pin 12V nav pieslēgts MOBO? un vai to ... vajadzētu to visu darbu, kad es plug 4 pin 12V kabeli?
Old Augusts 14, 2007, 15:24
Administrator Group

Vai fani pilnvaras?

Ja tās to dara, viņi palikt?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusts 14, 2007, 15:37
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Vai fani pilnvaras?

Ja tās to dara, viņi palikt?

Yup ventilatori ieslēdzas un uzturēšanās, bet cd diskiem nav atvērt vai aizvērt, ja tie ir saistīti ar MOBO un PSU ... taču, ja tie ir tieši saistīti ar psu, nevis MOBO
Old Augusts 14, 2007, 16:23
Donors Group

Quote:
Originally Posted by charlesbw View Post
Ja teikšu i veidotu datoru, viss pārējais ir darīts ... bet es iespraudiet strāvas vadu un ieslēdziet datoru. Bet mātesplatē neuzrāda neko monitoru, kad es iespraudiet USB ierīci, tas nesaņem savienojumu no MOBO (kas nav uz ierīci, norādot to saistīti), un visbeidzot, kad es izņemt RAM (gan sticks gaismas ), un savukārt datoru, nav pīkstiens norāda kaut ko nepareizi (ko es domāju, tas būtu, ja būtu pilnīgi no atmiņas). Vai visu to, ko rada cpu 4 pin 12V nav pieslēgts MOBO? un vai to ... vajadzētu to visu darbu, kad es plug 4 pin 12V kabeli?
Grēkot, jā. Tas varētu diezgan viegli var izraisīt problēmas, jums ir. MOBO ir 4 pin vai 8 pin ATX savienotājs ir tur iemesla dēļ.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Augusts 16, 2007, 18:46
Loceklis

Nu, ja nav pīkstiens vispār tas varētu pat nebūt CPU. Tas varētu būt mātesplati. Varētu būt statisks. Mēģināt atjaunot viss ārpuses uz kartona (novērš faktors statisko, Ja comp kļūst par pēc tam tas ir statisks.
Reply

Register