![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ak sa povedať i postaviť počítač, všetko, čo sa deje ... ale aj zapojiť napájací kábel a zapnite počítač. Ale na doske nie je nič zobrazenie na monitore, keď som zasunúť USB zariadenia dostáva spojenie z Mobo (teda neexistujú svetiel na zariadenie ukazujúce jeho pripojený) a nakoniec, keď som si v pamäti RAM (obe palice ) a zapnite počítač, nie je signál označujúci niečo zle (čo som si myslel, že by malo, ak by bol absolútne žiadny pamäte). By mohli všetky tieto byť spôsobené procesora 4 pin 12V nie je zapojený do Mobo? a bude ... to všetko by malo fungovať, keď som zapojte 4 pin 12V kábel v? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Domnievate sa fanúšikovia o moc?
| |||
| |||
| áno ventilátorov zapnúť a pobyt, ale z CD mechaniky nie je otvoriť alebo zatvoriť, ak sú pripojení k Mobo a PSU ... ale robiť v prípade, že sú práve pripojení k PSU a nie na Mobo |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| I Ak nie je signál vôbec to nemusí byť dokonca na CPU. Mohlo by to byť základné dosky. Tam by mohla byť statická. Skúste obnovy všetko vonku na kartón (eliminuje faktor statickej Ak comp zapne po potom je statická. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové dosky | thingie2 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 13. februára 2008 12:34 |
| 20 pin na 24 pin PSU doske | KnightMetal | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 5. decembra 2007 07:47 |
| Hľadáte nové desce | Buchanan | Procesory, základné dosky & RAM | 64 | 8. októbra 2007 03:52 |
| Doska a SLI | xactly | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 22. September 2007 15:53 |
| Len mám novou desku ... | sam182666 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 13. September 2007 08:16 |
| Thread Tools | |
| |