![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer bir bilgisayara kurmak demek, her şey yapılır ... ama güç kablosunu i takın ve bilgisayarı açın. Ama anakart monitörde bir şey, ne zaman i bu mobo hiçbir bağlantısı alır bir USB cihazı bağlayın görüntülenmez (bu cihaza bağlı olan) ve son olarak ne zaman (her ikisi de stickler RAM almak gösteren hiçbir ışık vardır ) ve bilgisayarı açın, hiç bir bip sesi bir sorun olduğunu belirten (ki i gerektiğini düşündüm varsa hiç bellek) oldu. Tüm bu CPU 4 12V pinli değil mobo takılı olarak neden olabilir mi? ve her zaman i 4 12V kablo pinli fişi çalışması gerektiğini onu ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üzerinde taraftar gücü var mı?
| |||
| |||
| bu fanlar ve kalmak çevirmek, ama evet cd sürücüler açık ya da yakın ise, mobo ve PSU bağlı ... ama eğer sadece PSU ve mobo değil bağlıyken |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Peki varsa bile CPU olmayabilir bir bip sesi tüm 'dir. Bu anakart olabilir. Statik var olabilir. Karton üzerinde yeniden herşeyi dışında deneyin (en etken ortadan kaldırır statik, Eğer Zorunlu sonra sonra statik açar. |