![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Якщо говорити побудувати комп'ютер, робиться все інше ... але я підключіть шнур живлення та увімкніть комп'ютер. Однак плата не показує нічого на моніторі, при підключенні USB-пристрою він отримує ніякого зв'язку з плат (тобто немає вогнів на пристрій показуючи свою підключений) і, нарешті, коли я беру з оперативної пам'яті (як палиці ) і включіть комп'ютер, немає звукового сигналу індикації-то не так (я думала вона повинна, якщо не було абсолютно ніякого пам'яті). Чи може все це бути пов'язано з процесором 4-контактний роз'єм 12V не підключений до плат? і чи буде він ... все це повинно працювати, коли я підключити 4-контактний роз'єм 12V кабель? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі вболівальники на владу?
| |||
| |||
| Цитата:
Yup вболівальників включення і залишитися, але компакт дисків не відкривається або закривається, якщо вони пов'язані з плат і блоку живлення ... але навіть якщо вони просто підключений до блоку живлення, а не плат |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
|
| |||
| |||
| Ну, якщо немає звуковий сигнал на все це не може бути навіть процесор. Це може бути платі. Там може бути статичним. Спробуйте всі за межами поновлення на картоні (виключає фактор статичної, якщо Комп включається після то статичним. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова материнська плата | thingie2 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 13 лютого 2008 12:34 |
| 20-контактний роз'єм для блоку живлення 24-контактний роз'єм материнської плати | KnightMetal | Справа & блоки живлення | 7 | 5 грудня 2007 07:47 |
| Шукаєте нових материнських плат | Бьюкенен | Процесори, материнські плати RAM & | 64 | 8 жовтня 2007 03:52 |
| Материнські плати і SLI | xactly | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 22 вересня 2007 15:53 |
| Просто отримав мою нову материнську плату ... | sam182666 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 13 вересня 2007 08:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |