![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ma gandesc despre modernizarea meu procesor. Meu actual CPU informaţii urmează: AMD Sempron 3200 + Socket 939 90 nm 1.435 V 1803.8 MHz Single Core Single Thread Plăci de bază informaţiile mele curent urmează: ASUS A8N-VM CSM NVIDIA GeForce 6150 Chipset NVIDIA nForce 410/430 MCP Southbridge Vreau să faceţi upgrade la acest lucru: Intel Core 2 Duo E8500 LGA775 Socket 45 nm 1333 FSB 0.85V - 1.3625V Deci, întrebarea mea este, să-mi placa de bază curent sprijinul acestui nou procesor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nr
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Cu câteva indicii Citat:
Citat:
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|