![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, I am meglehetősen új épület, és én kerestem egy alaplapot, 100 és 200 dollár, Én leszek az AMD Athlon 7750 2.7GHz és szeretnék két ATI CrossFire h4670s Nem vagyok biztos benne, hogy milyen alaplapok jók vagy rosszak, ezért minden javaslatot wouyld kell greatly appreciated egészségére, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Crossfiring költségvetés kártyák hasonló kihívást a barátod és a Ferrari a drag verseny és azt állították, te vagy a gyorsabb, mert rubberbanded két Geo metrót együtt. Az egyetlen alkalom, amikor a multi-kártya beállítást érdemes azt az ellenkezője: a vezetési magas 24 "+ monitor, sőt, ez egy izgalmas helyzet, hogy nem teljesítik a GTX 295 vagy bármi. Más mint amit, csak keresni is felülvizsgálta megtöm alapuló 780G chipset 770 vagy néha. I. lista néhány odavezettek, bár, mint a MA770-UD3 elég egy kicsit a költségvetési épül (AMD egyenértékű a P43), de az MA780G-UD3H most jött ki, amely az AMD egyenértékű a P45-UD3P sorozat, így megéri a pénzét.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| és mindenekelőtt akartam, mert én és a barátom akar próbálja ki, másrészt talán telepíteni magasabb kártyák kereszttüzében, a fuiture, is, hurrá azt a javaslatot, majd tekintse meg azokat. |