![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
היי, אני די חדש ובניית אני מחפש את לוח האם של 100 עד 200 דולר,
אני יהיה בעזרת מעבד AMD Athlon 7750 2.7ghz ואני רוצה צולבת בשני ATI h4670s אני לא בטוח מה הם motherboards טוב או רע, לכן כל הצעה wouyld להיות מאוד מוערך לחיים, |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ציטוט:
כרטיסי Crossfiring התקציב היא אתגר כמו חברך וחבריו Ferrari כדי לגרור את המירוץ ואת בטענה שאתה מהר יותר בגלל שאתה rubberbanded שני אזורים גיאו יחד. רק זמן רב כאשר הם setups כרטיס שווה את זה היא הפוכה: נסיעה גבוהה סוף 24 + מפקחת ואף כי המצב של אתגר לא להיפגש עם GTX 295 או מה שזה לא יהיה. חוץ מזה, רק לחפש היטב בדיקה דברים על בסיס 780G או לפעמים 770 שבבים. אני ברשימה כמה המדריך שלי, למרות שאני אוהב את MA770-UD3 די מעט עבור התקציב בונה (AMD מקביל של P43) אבל MA780G-UD3H רק יצא מעבד AMD שהוא שווה ערך של P45-UD3P סדרה, לכן זה שווה את הכסף.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ובכן קודם כל אני רוצה אותי כי חבר שלי רצה כדי לנסות אותו, ושנית אני עלול להתקין גבוה סוף הכרטיסים של אש צולבת, את fuiture,
כמו כן, לחיים של הצעה אני צריך לראות אותם. |