![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi, i am samērā jauns, lai ēka un es meklēju mātesplati uz 100-200 dolāru,
Es izmantoja AMD Athlon 7.750 2.7GHz, un es vēlos krustuguns divas ati h4670s Es neesmu pārliecināts, ko motherboards ir laba vai slikta, lai kādi ieteikumi wouyld ļoti appreciated urravas, |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Crossfiring budžets kartes ir kā izaicinājums jūsu draugs un viņa Ferrari Drag Race, un apgalvojot, jūs ātrāk, jo Jūs rubberbanded divas Geo Metro kopā. Tikai tad, kad vairāku karšu klāstam ir vērts ir pretējs: vadītāja augstākās klases 24 "+ monitoru un pat tas ir izaicinājums situāciju ne, lai tiktos ar 295 GTX or whatever. Izņemot, paskatieties labi pārskata stuff, pamatojoties uz 780G vai dažreiz 770 chipset. Es saraksts vairākas manā rokasgrāmatā, lai gan man patīk MA770-UD3 pavisam mazliet par budžeta pamatā (AMD ekvivalents P43), bet MA780G-UD3H tikko iznāca, kas ir AMD ekvivalents P45-UD3P sērija, tāpēc ir vērts naudu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
arī vispirms gribēju, jo mani un manu draugu, gribēja izmēģināt, un, otrkārt, es varētu uzstādīt augstāku kartiņas krustuguns, kas fuiture,
arī Cheers par ierosinājumu man būs apskatīt tos. |