![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bună, eu sunt destul de nou pentru construirea şi Caut o placa de bază pentru 100 - 200 de dolari,
i va fi folosind AMD Athlon 7750 2.7ghz si vreau sa crossfire doi ati h4670s Nu sunt sigur ce Placi de baza sunt bune sau rele, asa ca orice fel de sugestii wouyld fi apreciat foarte mult noroc, |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Crossfiring bugetul carduri este ca prietenul tau, provocator şi lui Ferrari la o rasă glisaţi şi susţinând esti mai repede pentru că aveţi două rubberbanded Geo Arii metropolitane împreună. Singura data cand multi-card setările sunt în valoare este opusul: conducere ridicat sfârşitul 24 "+ monitorizează şi chiar că este o situaţie dificilă, nu pentru a se întâlni cu un GTX 295 sau orice altceva. Altul decât cel în care, doar arata bine revizuite pentru lucruri pe baza de 780G sau, uneori, chipset-ul 770. Am mai multe în lista mea ghid, deşi îmi place MA770-UD3 destul de puţin pentru bugetul construieşte (AMD echivalent din P43), dar de MA780G-UD3H tocmai a ieşit de AMD, care este echivalent din P45-UD3P serie, deci merită banii.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
şi în primul rând pentru că am vrut să-mi şi prietenul meu a vrut sa o incerce, şi în al doilea rând, i-ar putea instala mai mare într-un scop carduri crossfire, în fuiture,
de asemenea, noroc pentru sugestia i va arunca o privire la acestea. |