![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem pomerne nové budovy a já se koukám na doske pre 100 až 200 dolárov, Ja budem používať AMD Athlon 7750 2.7GHz a chcem ATI CrossFire dve h4670s Nie som si istý, či to, čo motherboardy sú dobré alebo zlé, takže nejaké návrhy wouyld byť veľmi ocenili na zdravie, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Crossfiring rozpočtu kariet je ako spochybnenie svojho priateľa a jeho Ferrari sa presunieme rasy a tvrdil, že ste rýchlejší, pretože ste rubberbanded dva Geo Metropole dohromady. Jediná chvíle, kedy multi-karta nastavenia stojí za to je pravý opak: vodičský high-end 24 "monitory +, a dokonca je to náročné situácie nie je na stretnutie s GTX 295, alebo čokoľvek. Iné, než to, že len hľadať i-preskúmaná veci založené na 780G alebo niekedy 770 čipset. I v mojom zozname niekoľkých sprievodca, keď som ako MA770-UD3 docela trochu k rozpočtu stavia (AMD ekvivalent v P43), ale MA780G-UD3H práve vyšlo, čo je ekvivalent AMD na P45-UD3P série, tak je to stojí peniaze.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tak v prvom rade som chcel, pretože mňa a môjho priateľa, aby chcel to vyskúšať, a za druhé by som mohol nainštalovať vyššiu konci kartami v CrossFire v fuiture, tiež nazdraví pre návrh budu sa pozrieť na tie. |