![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам прилично нова на згради, а ја сам у потрази за матичну плочу за 100 до 200 $, ја ће користити АМД Атхлон 7750 2.7гхз и желим унакрсно ватра две АТИ х4670с Ја сам не сигуран шта Матичне плоче су добри или лоши, тако да било какве сугестије уоуылд бити много поштовати живели, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Цроссфиринг буџета картица је као изазовна ваш пријатељ и његова Феррари на утрци и превуците тврдећи да сте бржи, јер руббербандед две Гео Метро заједно. Једино време кад мулти-цард инструмента су вриједно је супротно: дривинг хигх енд 24 "+ монитора, па чак и да је то изазовна ситуација не задовољавају са ГТКС 295 или слицно. Осим тога, само тражите добро прегледао ствари заснива на 780Г или 770 цхипсет понекад. И у мојој листи неколико водича, иако сам као што је МА770-УД3 прилично мало за буџет гради (АМД еквивалент на П43), али је МА780Г-УД3Х управо изашао што је еквивалент од АМД П45-УД3П серије, па се исплати новац.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| али пре свега зато што сам желео да ме и мој пријатељ хтео да га искусе, а као друго ја могу инсталирати већа енд картицама у унакрсно ватра, у фуитуре, Такође, клицање за предлог ћу имати поглед на њих. |