по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Дънната Не искам да Работа с NVidia карти вече!

Reply

Нишка Инструменти
Old 28 април 2009, 08:54
Номер на групата

Default Дънната Не искам да Работа с NVidia карти вече!

Наскоро имаше проблем с моя CPU heatsink затова заменя с Akasa синьо evo. Веднъж трябваше да я тури и включи всичко обратно в MB, нищо не се показва на екрана. Промених на PCI-E слот, но все още нищо. Тази карта не работи е GeForce 8800 GT. Ако то в годината, работи добре. Заменен с RX800 Raedon карта от стария си компютър и той работи добре. В заключение, че 8800 GT е вече не е с нас купих 9800 GT днес и свързан към MB. Същият проблем се наблюдава.

Така че, MB doesn't работа с една от GeForce картите, но работи добре с Raedon. Същия проблем във всяка една PCI-E слота. Нейната отбележи също, че малко червени LED светлини, когато УС признава карти в PCI-E слота. Това е работила добре, но не светне на всички с Raedon карти още странно ще светнат с другите две карти, когато те са само малко по на място.

Аз също трябва да споменем, че феновете и от двете карти GeForce започнат глобата му не е толкова мощност въпрос. Аз замениха кръгла CPU радиатори за да се види дали новата беше shorting, но не беше. Im за да тествате двете GeForce карти на УС от стария си компютър. Някой, моля да ми помогне! УС е Asus P5KC.

Много благодаря,

Дъг
Old 28 април 2009 г., 14:01
Член Група

Опитах възстановяване на BIOS?

и като въпрос, ти каза, че ATI беше по-стари карти, е все още PC-E 16x? Мисля, че го има, но че все пак ще попитам.
Old 29 април 2009 г., 00:52
Номер на групата

В ATI картата е PCI-E yeh. I havent опитал да нулирате BIOS, какво ще засегнат, които са на почивка на моята система? Как мога да отида за да я?

Благодаря за отговора.
Old 29 април 2009 г., 09:17
Номер на групата

Ако никога не сте fiddled с BIOS, преди то няма да имате някакви засегнат.

Ако сте OverClocked / Volted тогава вие ще изгубите тези настройки.

Моята система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Дънната платка:
Asus P5Q / L ПРО (Intel P43, ICH10)
RAM памет:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графична карта (и):
PNY NVidia GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Оптично устройство (а):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Дело / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монитор (и):
2 х Acer P193WAd
Операционна система (и):
XP ПРО x86/XP ПРО x64/Win7 RC1 x64
Old 29 април 2009 г., 13:21
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от 4D (Fordy (Форд) Оли View Post
Ако никога не сте fiddled с BIOS, преди то няма да имате някакви засегнат.

Ако сте OverClocked / Volted тогава вие ще изгубите тези настройки.

Да ви кажа това приучавам засегне останалата част от моите настройки или приучавам повлияе на проблема?

Дали някой има някакви предложения за това какво проблема може да бъде? Да не би да е, че MB вече не работи с по-високи крайни PCI-E?
Old 29 април 2009 г., 14:53
Номер на групата

Фенове започването не означава, че тя не е с мощност въпрос. Фенове не предприемат нищо да тече, видео карти направя. Това ще е моето предположение.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 30 Април 2009, 00:46
Номер на групата

Мислиш ли, че тя може да бъде с мощност въпрос? ОК, аз ще суап над моя стар захранване да проверя
Old 30 Април 2009, 10:00
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от dmdougie View Post
Да ви кажа това приучавам засегне останалата част от моите настройки или приучавам повлияе на проблема?

Дали някой има някакви предложения за това какво проблема може да бъде? Да не би да е, че MB вече не работи с по-високи крайни PCI-E?
За съжаление, трябва да са направили това ясно.

Исках да кажа, че няма да бъде проблем, като теб оспориха, всичко пак ще се изпълняват т.н. Тя просто ще сложи BIOS Към как е било, когато сте купили компютъра (Или, ако дънната ви построен го сам) - което е очевидно работи.
Old 30 Април 2009, 14:32
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от 4D (Fordy (Форд) Оли View Post
За съжаление, трябва да са направили това ясно.

Исках да кажа, че няма да бъде проблем, като теб оспориха, всичко пак ще се изпълняват т.н. Тя просто ще сложи BIOS Към как е било, когато сте купили компютъра (Или, ако дънната ви построен го сам) - което е очевидно работи.
Благодаря за това. Ще пробвам утре. Погледна как да възстановите BIOS онлайн снощи и тя споменати за смяна на джъмпърен до клетъчна батерия за промяна, но аз проверих моя съвет и не можеше да вижда нищо. Има ли друг начин да се върнете?
Old 30 Април 2009, 14:40
Член Група

изключете от мрежата, да вземе на батерията, дай го мин, след което стик батерията отново и властта отново. там е обикновено джъмпърен, но това вероятно ще бъде бързо от намирането него.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc