menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Desce Ne chtějí práci s Nvidia karty už!

Reply

Thread Nástroje
Old 28. dubna 2009, 08:54
Dárce Skupina

Default Desce Ne chtějí práci s Nvidia karty už!

Nedávno jsem měl problém s mým CPU chladiče, tak jsem ji nahradila s modrým Akasa EVO. Jakmile jsem ji a všechno zapojit zpět do MB, nic se zobrazí na obrazovce. I změnil PCI-E slot, ale stále nic. Karta nefunguje byla GeForce 8800 GT. Kdyby ji jeden rok, funguje v pohodě. Nahrazuje ji s RX800 Raedon karty z mého starého PC a fungovalo to v pohodě. Závěru, že 8800 GT se již u nás jsem koupil 9800 GT a dnes je připojen k MB. Stejný problém nastal.

Takže MB doesnt práce s některou z karet GeForce, ale funguje s Raedon. Stejný problém v každém PCI-E slot. Jeho také stojí za povšimnutí, že malá červená LED svítí, když uznává, MB kartu do PCI-E slot. Bývala to funguje, ale není vůbec lehké se s Raedon karty ale zvláštně se rozsvítí s dalšími dvěma kartami, jsou-li jen trochu místa.

Měl bych také zmínit, že fanoušci na obou kartách GeForce začít jemné, takže její není moc problém. I přeměnily kolo CPU chladiče s cílem zjistit, zda nový byl zkrat, ale nebylo. Im o testování dvou GeForce karty na MB z mého starého PC. Někdo mi prosím pomozte! Na MB je Asus P5KC.

Mnoho díků,

Doug
Old 28. dubna 2009, 14:01
Člen Skupina

souzen resetování BIOSu?

a na otázku, jste řekl, že ATI byl starší karty, je to stále PC-e 16x? Předpokládám, že to mysli, ale myslel bych si stejně.
Old 29. dubna 2009, 00:52
Dárce Skupina

ATI kartu PCI-E yeh. I havent snažil obnovit BIOS, jaký vliv by to mít na zbytek mého systému? Jak mohu jít o resetování to?

Díky za odpověď.
Old 29. dubna 2009, 09:17
Dárce Skupina

Pokud jste nikdy pohrával s BIOS, než to nebude mít žádný vliv.

Pokud jste OverClocked / Volted pak ztratíte těchto nastavení.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 29. dubna 2009, 13:21
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Pokud jste nikdy pohrával s BIOS, než to nebude mít žádný vliv.

Pokud jste OverClocked / Volted pak ztratíte těchto nastavení.

Máš na mysli to zvyklý mít vliv na zbytek mého nastavení nebo je zvyklý ovlivnit problém?

Má někdo má nějaké návrhy, co by mohl být problém? Může to být způsobeno tím, že MB se již pracuje s vyšším konci PCI-E?
Old 29. dubna 2009, 14:53
Dárce Skupina

Fans spuštění, neznamená to není moc problém. Fans nemají nic spustit, video karty udělat. To by bylo myslím.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 30. dubna 2009, 00:46
Dárce Skupina

Myslíš, že to může být pravomoc vydat? OK, I'll swap můj starý napájení a zkontrolujte si to
Old 30. dubna 2009, 10:00
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal dmdougie View Post
Máš na mysli to zvyklý mít vliv na zbytek mého nastavení nebo je zvyklý ovlivnit problém?

Má někdo má nějaké návrhy, co by mohl být problém? Může to být způsobeno tím, že MB se již pracuje s vyšším konci PCI-E?
Je nám líto, ale měla jsem to jasný.

Myslel jsem, že nebude problém jako vy dotazovaný, vše bude ještě běh atd. Bude prostě dal BIOS zpět, jak to bylo, když jste koupil počítač (nebo základní deska, pokud si vybudoval sám) - což bylo samozřejmě funguje.
Old 30. dubna 2009, 14:32
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Je nám líto, ale měla jsem to jasný.

Myslel jsem, že nebude problém jako vy dotazovaný, vše bude ještě běh atd. Bude prostě dal BIOS zpět, jak to bylo, když jste koupil počítač (nebo základní deska, pokud si vybudoval sám) - což bylo samozřejmě funguje.
Díky za to. Se bude snažit, aby zítra. Vypadal jak resetovat BIOS online včera v noci a je uvedeno o změně jumper vedle baterie buněk na reset, ale jsem mé desce a nebylo vidět nic. Existuje jiný způsob, jak resetovat?
Old 30. dubna 2009, 14:40
Člen Skupina

odpojit od sítě, nechat baterii, dejte ji min, pak nalepit baterie zpět a moc zpět. existuje obvykle jumper, ale dělám to bude pravděpodobně rychlejší než ji najít.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.