![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem měl problém s mým CPU chladiče, tak jsem ji nahradila s modrým Akasa EVO. Jakmile jsem ji a všechno zapojit zpět do MB, nic se zobrazí na obrazovce. I změnil PCI-E slot, ale stále nic. Karta nefunguje byla GeForce 8800 GT. Kdyby ji jeden rok, funguje v pohodě. Nahrazuje ji s RX800 Raedon karty z mého starého PC a fungovalo to v pohodě. Závěru, že 8800 GT se již u nás jsem koupil 9800 GT a dnes je připojen k MB. Stejný problém nastal. Takže MB doesnt práce s některou z karet GeForce, ale funguje s Raedon. Stejný problém v každém PCI-E slot. Jeho také stojí za povšimnutí, že malá červená LED svítí, když uznává, MB kartu do PCI-E slot. Bývala to funguje, ale není vůbec lehké se s Raedon karty ale zvláštně se rozsvítí s dalšími dvěma kartami, jsou-li jen trochu místa. Měl bych také zmínit, že fanoušci na obou kartách GeForce začít jemné, takže její není moc problém. I přeměnily kolo CPU chladiče s cílem zjistit, zda nový byl zkrat, ale nebylo. Im o testování dvou GeForce karty na MB z mého starého PC. Někdo mi prosím pomozte! Na MB je Asus P5KC. Mnoho díků, Doug
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| souzen resetování BIOSu? a na otázku, jste řekl, že ATI byl starší karty, je to stále PC-e 16x? Předpokládám, že to mysli, ale myslel bych si stejně. |
|
| |||
| |||
| ATI kartu PCI-E yeh. I havent snažil obnovit BIOS, jaký vliv by to mít na zbytek mého systému? Jak mohu jít o resetování to? Díky za odpověď.
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste nikdy pohrával s BIOS, než to nebude mít žádný vliv. Pokud jste OverClocked / Volted pak ztratíte těchto nastavení.
|
| |||
| |||
| Citace:
Máš na mysli to zvyklý mít vliv na zbytek mého nastavení nebo je zvyklý ovlivnit problém? Má někdo má nějaké návrhy, co by mohl být problém? Může to být způsobeno tím, že MB se již pracuje s vyšším konci PCI-E?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fans spuštění, neznamená to není moc problém. Fans nemají nic spustit, video karty udělat. To by bylo myslím.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslíš, že to může být pravomoc vydat? OK, I'll swap můj starý napájení a zkontrolujte si to
|
| |||
| |||
| Citace:
Myslel jsem, že nebude problém jako vy dotazovaný, vše bude ještě běh atd. Bude prostě dal BIOS zpět, jak to bylo, když jste koupil počítač (nebo základní deska, pokud si vybudoval sám) - což bylo samozřejmě funguje.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Díky za to. Se bude snažit, aby zítra. Vypadal jak resetovat BIOS online včera v noci a je uvedeno o změně jumper vedle baterie buněk na reset, ale jsem mé desce a nebylo vidět nic. Existuje jiný způsob, jak resetovat?
|
| |||
| |||
| odpojit od sítě, nechat baterii, dejte ji min, pak nalepit baterie zpět a moc zpět. existuje obvykle jumper, ale dělám to bude pravděpodobně rychlejší než ji najít. |