![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα είχα πρόβλημα με CPU heatsink μου γι 'αυτό το αντικατέστησε με μπλε Akasa EVO. Μόλις είχα θέσει για αυτό και βυσματώνονται τα πάντα πίσω στο MB, τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη. Άλλαξα την PCI-E slot, αλλά ακόμα τίποτα δεν. Η κάρτα αυτή δεν λειτουργεί αυτή την GeForce 8800 GT. Αν είχε το χρόνο, λειτουργεί καλά. Αντικατέστησε με το RX800 Raedon κάρτα από το παλιό μου υπολογιστή και αυτό λειτούργησε καλά. Στο συμπέρασμα ότι η 8800 GT δεν είναι πλέον μαζί μας αγόρασα το 9800 GT και σήμερα είναι συνδεδεμένο με το ΜΒ. Το ίδιο πρόβλημα. Έτσι, MB doesn't έργο με μία από τις κάρτες GeForce αλλά λειτουργεί καλά με την Raedon. Το ίδιο πρόβλημα σε κάθε PCI-E υποδοχή. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο κόκκινο LED ανάβει όταν το MB αναγνωρίζει την κάρτα στο PCI-E υποδοχή. Αυτό χρησιμοποιείται για την ωραία δουλειά, αλλά δεν ανάβει σε όλα με την κάρτα Raedon ακόμη περιέργως θα ανάψει με τα άλλα δύο φύλλα, όταν είναι ελαφρώς μόνο στη θέση του. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι οι φίλαθλοι από τις δύο κάρτες GeForce εκκίνηση πρόστιμο δεν είναι τόσο το ζήτημα εξουσίας. I ανταλλαχθούν γύρο CPU heatsinks για να δείτε εάν το νέο αυτό shorting, αλλά δεν ήταν. Im περίπου για τη δοκιμή των δύο GeForce κάρτες σε MB από το παλιό μου PC. Κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει! Το MB είναι Asus P5KC. Πολλές ευχαριστίες, Doug
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα επαναφορά του BIOS; όπως και μια ερώτηση, είπατε ότι η ATI ήταν μεγάλα κάρτα, εξακολουθεί να είναι το PC-E 16x? Φαντάζομαι ότι αυτό υπόψη σας, αλλά νόμιζα θα ρωτήσω έτσι κι αλλιώς. |
|
| |||
| |||
| Η ATI κάρτα PCI-E yeh. I havent προσπάθησε να επαναφέρετε το BIOS, αυτό θα επηρεάσει που έχουν για τον υπόλοιπο μου σύστημα; Πώς να το επαναφέρει; Ευχαριστώ για την απάντηση.
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| Αν έχετε ποτέ δεν fiddled με το BIOS, πριν από αυτό δεν θα έχει επιπτώσεις. Αν έχετε OverClocked / Volted τότε θα χάσετε αυτές τις ρυθμίσεις.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εννοείτε ότι συνηθίζει επηρεάσει την υπόλοιπη μου ή τις ρυθμίσεις που συνηθίζει επηρεάζει το πρόβλημα; Υπάρχει κάποιος που έχει τις προτάσεις τους ως προς το τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα; Θα μπορούσε να είναι ότι το ΔΣ δεν λειτουργεί πλέον με υψηλότερο τέλος PCI-E;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ανεμιστήρες εκκίνησης δεν σημαίνει ότι στην ουσία δεν είναι θέμα εξουσίας. Οι ανεμιστήρες δεν λαμβάνουν τίποτα να τρέχει, κάρτες βίντεο κάνουμε. Αυτό θα μου να μαντέψω.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Νομίζεις ότι αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα εξουσίας; Εντάξει, εγώ θα swap πάνω παλιό μου τροφοδοτικό και να δεις
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εννοούσα ότι δεν θα είναι ένα πρόβλημα, όπως εσείς ερωτηματικά, τα πάντα θα εξακολουθούν να τρέχουν κλπ. Θα θέσει το BIOS μόνο πίσω με το πώς ήταν όταν το αγοράσατε τον υπολογιστή (μητρική πλακέτα Ή αν κατασκευαστεί ο ίδιος) - η οποία προφανώς εργασίας.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| αποσυνδέστε από το δίκτυο, να της μπαταρίας, του δώσετε ένα λεπτό, τότε ραβδί της μπαταρίας πίσω στην εξουσία και πάλι. υπάρχει συνήθως ένα πουλόβερ, αλλά αυτό θα είναι μάλλον πιο γρήγορα από διαπίστωση αυτή. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορώ να θέσω σε NVIDIA Motherboard μου Advent Laptop | hayleybaker22 | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 7 Ιουν 2009 08:25 |
| Θα Nvidia Geforce 8500 GT Εργασία σε Asus M3A78 EM Motherboard; | P5200 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 18 Μαρ 2009 20:10 |
| Θα AM2 + Phenom μητρική πλακέτα για αυτό το έργο; | dom96 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 21 Ιαν 2009 10:57 |
| Συγκρίνοντας 2 Nvidia 8600GT κάρτες | blubla | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 5 Απρ 2008 13:06 |
| Βίντεο κάρτες που συνεργάζονται με τροφοδοτικό 300W; | deusle | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 5 Jan 2008 22:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |