![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam imao problema sa mojim CPU heatsink pa sam ga zamijenio sa Akasa plava evo. Jednom sam ga i priključen na sve natrag u MB, da ništa ne prikazuje na ekranu. Sam promijenio PCI-E utor, ali još uvijek ništa. Kartica ne radi kako je GeForce 8800 GT. Imao ga je godinu dana, radi fino. Zamijenio ga s RX800 Raedon kartica iz moje staro računalo i Internet izrađen prekid. Zaključni 8800 GT da više nije s nama sam kupio danas 9800 GT i povezan je na MB. Isti problem se pojavljuju. Dakle, MB se funkcionirati sa bilo koji od GeForce karticama, ali radi fino sa Raedon. Isti problem u svakoj PCI-E utor. Njegova također napomenuti da malo crvena LED svjetla gore kad je MB prepoznaje karticu u PCI-E utor. Ovaj se rad u redu, ali ne na svim pripaliti sa Raedon kartica još čudno svjetlo će se s druge dvije karte kada su tek neznatno mjesto. Trebala bih spomenuti da je navijača na obje kartice GeForce pokrenuti fino tako njegova vlast nije problem. Ja swapped okrugli CPU heatsinks da vidi je li novi je kratko, ali nije. Im o testirati dvije GeForce kartice na MB iz moje staro računalo. Netko ugoditi pomoć mene! Na MB je Asus P5KC. Mnogobrojan hvala, Doug
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Pokušali resetovanje BIOS? kao i pitanje, te je rekao je bila starija ATI kartica, ona je i dalje PC-e 16x? i zamislite da je srce, ali misao bi pitati anyway. |
|
| |||
| |||
| The ATI kartica je PCI-E yeh. JA luka pokušao resetirati BIOS-u, što će utjecati na koje su se na ostatak moje sustav? Kako mogu ići oko resetovanje to? Hvala za odgovor.
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ako ste nikada fiddled sa BIOS prije nego što neće imati utjecaja. Ako ste OverClocked / Volted tada ćete izgubiti ove postavke.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Da li to znači navika utjecati na ostatak moje postavke utječu na navika ili je problem? Se bilo tko imati bilo koji sugestija da je ono što bi mogao biti problem? Moglo bi biti da je MB više ne radi s višim kraju PCI-E?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obožavatelji pokretanje ne znači da nije power problem. Obožavatelji ne poduzeti ništa pokrenuti, video kartice učiniti. To bi bilo moj pogodak.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Misliš da je svibanj biti vlast problem? OK, I'll swap preko moj stari napajanja i ček it out
|
| |||
| |||
| Quote:
JA međuvrijeme to neće biti problem, kao što ste Vi queried, sve će i dalje pokretati itd. To će samo staviti BIOS vratiti na to, kako je to kad ste kupili PC (matična ploča Ili ako ste ga sagradili sebi) - koji je očito radi.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| |||
| |||
| isključiti iz struje, izvadi bateriju, omogućila min, a zatim staviti bateriju natrag u struju i leđa na. tamo je obično jumper, ali to će vjerojatno biti brže od pronalaženja ga. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mogu li staviti NVIDIA matična ploča u Moje Advent Laptop | hayleybaker22 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 7. lipnja 2009 08:25 |
| Hoće Nvidia Geforce 8500 GT Rad u Asus M3A78 EM matična ploča? | P5200 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 18. ožujak 2009 20:10 |
| Hoće AM2 + Phenom raditi na ovoj matičnoj ploči? | dom96 | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 21 siječanj 2009 10:57 |
| Uspoređivanje 2 Nvidia 8600GT kartice | blubla | Graphics Cards & Monitors | 3 | 5. travanj 2008 13:06 |
| Grafičke kartice koje rade sa 300W napajanje? | deusle | Cases & Power Supplies | 3 | 5. siječanj 2008 22:19 |
| Thread Tools | |
| |