kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Alaplap nem akarnak dolgozni Nvidia kártyák már!

Reply

Téma eszközök
Old Április 28 2009, 08:54
Donor Group

Default Alaplap nem akarnak dolgozni Nvidia kártyák már!

Nemrég volt a probléma, én CPU hűtőborda így cserélni azt AKASA kék evo. Egyszer volt, hogy azt be kell zárni, és mindent vissza az MB, nem volt látható a képernyőn. Megváltoztattam a PCI-E slot, de még mindig semmi. A kártya nem működik a GeForce 8800 GT. Ha egy évben működik jól. Felváltotta azt a RX800 Raedon régi kártyát a számítógéphez, és ez munkás finom. Megállapította, hogy a 8800 GT már nem volt velünk, én vettem a 9800 GT ma és csatlakozik, hogy a MB. Ugyanez a probléma felmerült.

Szóval, MB doesnt munka vagy a GeForce kártyákat, de a szerkezet finom Raedon. Ugyanez a probléma minden egyes PCI-E slot. Ennek is érdemes megjegyezni, hogy egy kis vörös LED világít, ha a MB felismeri a kártyát a PCI-E slot. Ez használható jól működik, de nem gyullad ki minden a Raedon kártya még furcsán is kigyullad a másik két kártya, ha csak kis mértékben működik.

Meg kell azt is megemlíteni, hogy a rajongók a két GeForce kártyákat induló finom, így nem a hatalom kérdése. I. fordulóban cserélték CPU Heatsinks hogy ha az új egyik rövidzár, de nem volt az. Im mintegy tesztelni a két GeForce kártyákat az MB a régi számítógéphez. Valaki kérem, segítsen nekem! Az MB Asus P5KC.

Sok köszönet,

Doug
Old Április 28 2009, 14:01
Csoport tagja

helyreállít megpróbálta a BIOS-ban?

és az a kérdés, akkor mondta az ATI kártya volt idősebb, van-e még a PC-E 16x? Gondolom ezt akkor szem előtt, de gondoltam, hogy megkérdezem anyway.
Old Április 29 2009, 00:52
Donor Group

Az ATI kártya van a PCI-E yeh. I havent igyekezett vissza a BIOS-t, mi befolyásolja azt, hogy a többi én-m rendszer? How do I go about helyreállít ez?

Köszi a választ.
Old Április 29 2009, 09:17
Donor Group

Ha még nem fiddled a BIOS előtt nem lesz semmilyen hatással vannak.

Ha OverClocked / Volted akkor elveszítik azokat a beállításokat.
Old Április 29 2009, 13:21
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Ha még nem fiddled a BIOS előtt nem lesz semmilyen hatással vannak.

Ha OverClocked / Volted akkor elveszítik azokat a beállításokat.

Do you mean it szokás érinti a többi beállításaim vagy szokás érinti a probléma?

Csinál akárki volna a javaslatokat, hogy mi lehet a probléma? Lehet, hogy a MB nem működik a felső PCI-E?
Old Április 29 2009, 14:53
Donor Group

Rajongók induló nem jelenti azt, hogy nem hatalmi kérdés. Rajongók ne vegyen semmit futtatni, videó kártya van. Ez lenne az én hiszem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 30 2009, 00:46
Donor Group

Azt hiszem, ez lehet a hatalom kérdése? OK, majd a csere több, mint a régi áramellátás és Check it out
Old 30. április 2009, 10:00
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by dmdougie View Post
Do you mean it szokás érinti a többi beállításaim vagy szokás érinti a probléma?

Csinál akárki volna a javaslatokat, hogy mi lehet a probléma? Lehet, hogy a MB nem működik a felső PCI-E?
Sajnos, meg kellett volna tenni, hogy egyértelmű.

Úgy értettem, hogy nem lesz probléma, amire, mint te, minden fog futni stb csak, hogy a BIOS-t vissza, milyen volt, amikor megvásárolta a PC-re (vagy az alaplap, ha építette magát) - ami nyilvánvalóan működik.
Old Április 30 2009, 14:32
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Sajnos, meg kellett volna tenni, hogy egyértelmű.

Úgy értettem, hogy nem lesz probléma, amire, mint te, minden fog futni stb csak, hogy a BIOS-t vissza, milyen volt, amikor megvásárolta a PC-re (vagy az alaplap, ha építette magát) - ami nyilvánvalóan működik.
Köszönet érte. Megpróbálja, hogy holnap. Nézett ki, hogy hogyan kell a BIOS reset online tegnap este, és említette a felé, hogy megváltoztassák a jumper mellett az akkumulátor cella reset de ellenőrizni én fórumon, és nem látok semmit. Van egy másik módja a reset?
Old Április 30 2009, 14:40
Csoport tagja

húzza ki a hálózatról, vegye ki az akkumulátort, hogy egy perc, akkor maradok az akkumulátort újra és újra a hatalom. van általában egy jumper, de ezt valószínűleg gyorsabb, mint azt a megállapítást.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Can I Put NVIDIA Motherboard a Saját Advent Laptop hayleybaker22 Laptopok, PDA-k & Mobiles 8 7. június 2009 08:25
Will Nvidia Geforce 8500 GT munka az Asus M3A78 EM Alaplap? P5200 Grafikus kártyák és monitorok 8 18. március 2009 20:10
Will AM2 + Phenom munka ez az alaplap? dom96 Processzorok, alaplapok és RAM 9 21. január 2009 10:57
Comparing 2 Nvidia 8600GT-kártyák blubla Grafikus kártyák és monitorok 3 5. április 2008 13:06
Videó kártyák munka 300W tápegység? deusle Cases & Power Supplies 3 5. január 2008 22:19
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.