![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég volt a probléma, én CPU hűtőborda így cserélni azt AKASA kék evo. Egyszer volt, hogy azt be kell zárni, és mindent vissza az MB, nem volt látható a képernyőn. Megváltoztattam a PCI-E slot, de még mindig semmi. A kártya nem működik a GeForce 8800 GT. Ha egy évben működik jól. Felváltotta azt a RX800 Raedon régi kártyát a számítógéphez, és ez munkás finom. Megállapította, hogy a 8800 GT már nem volt velünk, én vettem a 9800 GT ma és csatlakozik, hogy a MB. Ugyanez a probléma felmerült. Szóval, MB doesnt munka vagy a GeForce kártyákat, de a szerkezet finom Raedon. Ugyanez a probléma minden egyes PCI-E slot. Ennek is érdemes megjegyezni, hogy egy kis vörös LED világít, ha a MB felismeri a kártyát a PCI-E slot. Ez használható jól működik, de nem gyullad ki minden a Raedon kártya még furcsán is kigyullad a másik két kártya, ha csak kis mértékben működik. Meg kell azt is megemlíteni, hogy a rajongók a két GeForce kártyákat induló finom, így nem a hatalom kérdése. I. fordulóban cserélték CPU Heatsinks hogy ha az új egyik rövidzár, de nem volt az. Im mintegy tesztelni a két GeForce kártyákat az MB a régi számítógéphez. Valaki kérem, segítsen nekem! Az MB Asus P5KC. Sok köszönet, Doug
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| helyreállít megpróbálta a BIOS-ban? és az a kérdés, akkor mondta az ATI kártya volt idősebb, van-e még a PC-E 16x? Gondolom ezt akkor szem előtt, de gondoltam, hogy megkérdezem anyway. |
|
| |||
| |||
| Az ATI kártya van a PCI-E yeh. I havent igyekezett vissza a BIOS-t, mi befolyásolja azt, hogy a többi én-m rendszer? How do I go about helyreállít ez? Köszi a választ.
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ha még nem fiddled a BIOS előtt nem lesz semmilyen hatással vannak. Ha OverClocked / Volted akkor elveszítik azokat a beállításokat.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Do you mean it szokás érinti a többi beállításaim vagy szokás érinti a probléma? Csinál akárki volna a javaslatokat, hogy mi lehet a probléma? Lehet, hogy a MB nem működik a felső PCI-E?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rajongók induló nem jelenti azt, hogy nem hatalmi kérdés. Rajongók ne vegyen semmit futtatni, videó kártya van. Ez lenne az én hiszem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, ez lehet a hatalom kérdése? OK, majd a csere több, mint a régi áramellátás és Check it out
|
| |||
| |||
| Idézet:
Úgy értettem, hogy nem lesz probléma, amire, mint te, minden fog futni stb csak, hogy a BIOS-t vissza, milyen volt, amikor megvásárolta a PC-re (vagy az alaplap, ha építette magát) - ami nyilvánvalóan működik.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| húzza ki a hálózatról, vegye ki az akkumulátort, hogy egy perc, akkor maradok az akkumulátort újra és újra a hatalom. van általában egy jumper, de ezt valószínűleg gyorsabb, mint azt a megállapítást. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Can I Put NVIDIA Motherboard a Saját Advent Laptop | hayleybaker22 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 7. június 2009 08:25 |
| Will Nvidia Geforce 8500 GT munka az Asus M3A78 EM Alaplap? | P5200 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 18. március 2009 20:10 |
| Will AM2 + Phenom munka ez az alaplap? | dom96 | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 21. január 2009 10:57 |
| Comparing 2 Nvidia 8600GT-kártyák | blubla | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 5. április 2008 13:06 |
| Videó kártyák munka 300W tápegység? | deusle | Cases & Power Supplies | 3 | 5. január 2008 22:19 |
| Téma eszközök | |
| |