פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

לוח האם לא לרצות לעבוד עם כרטיסי Nvidia יותר!

Reply

שרשרת כלים
Old 28 אפריל 2009, 08:54
קבוצת תורמים

Default לוח האם לא לרצות לעבוד עם כרטיסי Nvidia יותר!

לאחרונה היתה בעיה עם CPU heatsink שלי אז אני יחליף אותו עם Akasa Blue Evo. פעם היה לי לשים את זה ואת הכל פקוק בחזרה MB, שום דבר לא היה מוצג על המסך. שיניתי את חריץ PCI-E אבל עדיין כלום. הכרטיס לא היה עובד GeForce 8800 GT. היה זה משנה, עובד מצוין. יחליף אותו עם כרטיס RX800 Raedon מתוך המחשב הישן שלי וזה עבד מצוין. Concluding 8800 GT כי כבר לא היה איתנו קניתי את 9800 ו GT היום מחובר אל MB. אותו בבעיה.

אז, MB doesn't לעבוד גם עם כרטיסי GeForce של עובד בסדר גמור אבל עם Raedon. אותה בעיה ב-PCI-E כל משבצת. גם השווי שלה וציין כי קצת אדום LED כאשר האורות למעלה MB מזהה את כרטיס ה-PCI-E משבצת. זה עובד בסדר בעבר אבל לא להדליק בכלל עם כרטיס Raedon עדיין יהיה מוזר להדליק עם שני כרטיסים כאשר הם רק מעט במקום.

אני צריך גם להזכיר כי אוהדים של שני כרטיסי GeForce להתחלה שלה לא כל כך בסדר כוח הבעיה. אני swapped עגולים CPU heatsinks כדי לראות אם היה shorting חדש אבל זה לא היה. Im עומד במבחן שני כרטיסי GeForce MB על המחשב הישן שלי. מישהו בבקשה תעזור לי! ה MB הוא ASUS P5KC.

הרבה תודה,

דאג
Old 28 אפריל 2009, 14:01
חבר קבוצת

ניסית לאפס את ה-BIOS?

וכפי שאלה, את אמרת את ATI היה כרטיס ישן יותר, זה עדיין PC-E 16x? אני מתאר לעצמי שזה אכפת לך את זה, אבל חשבתי בכל זאת מעוניין לשאול.
Old 29 אפריל 2009, 00:52
קבוצת תורמים

ATI את כרטיס ה-PCI-yeh. אני havent ניסה לאפס את ה-BIOS, מה זה היה צריך להשפיע על שאר המערכת שלי? כיצד אוכל להתהלך מאפסת את זה?

תודה על תשובתך.
Old 29 אפריל 2009, 09:17
קבוצת תורמים

אם מעולם לא fiddled עם ה-BIOS לפני זה לא יהיה לכם די להשפיע.

אם OverClocked / Volted אז תאבד את הגדרות אלו.
Old 29 אפריל 2009, 13:21
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4d (Fordy (פורד) אולי View Post
אם מעולם לא fiddled עם ה-BIOS לפני זה לא יהיה לכם די להשפיע.

אם OverClocked / Volted אז תאבד את הגדרות אלו.

האם אתה מתכוון לזה הרגל משפיע על שאר ההגדרות שלי או הרגל זה משפיע על בעיה?

האם מישהו יש לך הצעות על מה הבעיה יכולה להיות? הוא יכול להיות כי MB כבר לא עובד עם סיום גבוה PCI-E?
Old 29 אפריל 2009, 14:53
קבוצת תורמים

אוהדים החל למעלה לא אומר שזה לא בעיה של כוח. אוהדים לא לוקחים שום דבר כדי להפעיל, כרטיסי וידאו לעשות. זה יהיה לי לנחש.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 30 אפריל 2009, 00:46
קבוצת תורמים

אתה חושב שזה עשוי להיות כוח הבעיה? בסדר, אני יהיה להחליף מעל הישן שלי החשמל ולבדוק את זה
Old 30 אפריל 2009, 10:00
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dmdougie View Post
האם אתה מתכוון לזה הרגל משפיע על שאר ההגדרות שלי או הרגל זה משפיע על בעיה?

האם מישהו יש לך הצעות על מה הבעיה יכולה להיות? הוא יכול להיות כי MB כבר לא עובד עם סיום גבוה PCI-E?
סליחה, צריך להיות ברור כי נעשה.

התכוונתי שזה לא יהיה בעיה כמוך queried, הכל ימשיך לפעול וכו 'זה יהיה פשוט לשים את ה-BIOS לראש איך זה היה מתי קנית את המחשב (לוח האם, או אם אתה בנוי זאת בעצמך) - אשר היה ללא ספק עבודה.
Old 30 אפריל 2009, 14:32
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4d (Fordy (פורד) אולי View Post
סליחה, צריך להיות ברור כי נעשה.

התכוונתי שזה לא יהיה בעיה כמוך queried, הכל ימשיך לפעול וכו 'זה יהיה פשוט לשים את ה-BIOS לראש איך זה היה מתי קנית את המחשב (לוח האם, או אם אתה בנוי זאת בעצמך) - אשר היה ללא ספק עבודה.
תודה על זה. האם לנסות את זה מחר. נראה כיצד לאפס את ה-BIOS מקוון אמש והוא הזכיר לגבי שינוי דלגן שליד הסוללה נייד לאפס אבל בדקתי את לוח ולא יכולתי לראות כלום. האם יש דרך נוספת לאפס?
Old 30 אפריל 2009, 14:40
חבר קבוצת

להוציא את התקע מן mains, להוציא את הסוללה, לתת לו דקות, ואז מקל את הסוללה חזרה והכוח בחזרה. יש בדרך כלל דלגן, אבל עושה את זה סביר להניח יהיה למצוא אותו במהירות רבה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האם שמתי NVIDIA לוח האם שלי ההתגלות Laptop hayleybaker22 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 8 7 יוני 2009 08:25
האם Nvidia Geforce 8500 GT העבודה של לוח האם ASUS M3A78 EM? P5200 כרטיסי מסך & Monitors 8 18 מרץ 2009 20:10
האם AM2 + Phenom לעבוד על לוח האם זה? dom96 CPUs, Motherboards & RAM 9 21st ינואר 2009 10:57
השוואת 2 כרטיסי Nvidia 8600GT blubla כרטיסי מסך & Monitors 3 ה -5 בחודש אפריל 2008 13:06
כרטיסי וידאו שעובדים עם 300W החשמל? deusle מקרים & ספקי כוח 3 ה -5 בחודש ינואר 2008 22:19
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.