mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Motherboard Ne, norintiems dirbti su NVidia kortelės anymore!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 28, 2009, 08:54
Donorų grupės

Aš neseniai turėjo problemų su mano CPU HEATSINK todėl pakeisti ją Akasa mėlyną evo. Kartą man teko įdėti jį ir prijungti viskas atgal į MB, nieko buvo rodomas ekrane. Pakeičiau PCI-E lizdą, bet vis dar nieko. Kortelė neveikia buvo GeForce 8800 GT. Jeigu ji per metus, veikia puikiai. Pakeista jį RX800 Raedon kortelę iš savo seno kompiuterio ir ji veikė puikiai. Išvadą, kad 8.800 GT nebėra su mumis, aš nusipirkau 9800 GT šiandien ir prijungti jį prie MB. Pati problema atsirado.

Taigi, MB neveikia, nors iš GeForce korteles, bet puikiai veikia su Raedon. Pati problema kiekviena PCI-E lizdą. Jos taip pat verta paminėti, kad tiek raudonas LED įsižiebia, kai MB pripažįsta ir PCI-E lizdą. Šis įpratę dirbti gerai, tačiau neturi įsižiebti ne visi Raedon kortelė dar keistai bus įsižiebti kartu su kitomis dviem kortelėmis, kai jie tik šiek tiek vietos.

Taip pat turėčiau paminėti, kad abi GeForce korteles gerbėjai pradėti baudą, todėl jos nėra galios klausimas. I pavertė turas CPU radiatoriai pamatyti jeigu nauja buvo SHORTING bet jis nebuvo. Im apie išbandyti dviejų GeForce korteles MB iš savo seno kompiuterio. Someone Please help me! MB Asus P5KC.

Many thanks,

Doug
Old Balandis 28, 2009, 14:01
Narys

bandė naujo BIOS?

ir kaip klausimą, jūs sakėte ATI buvo vyresni kortele, tai dar PC-E 16x? Įsivaizduoju, kad jis tai tu, bet maniau, prašau anyway.
Old Balandis 29, 2009, 00:52
Donorų grupės

ATI korta PCI-E yeh. I havent bandė atstatyti BIOS, kas turi įtakos norėčiau, kad turėti savo likusia sistemos dalimi? Kaip pereiti naujo apie tai?

Ačiū už atsakymą.
Old Balandis 29, 2009, 09:17
Donorų grupės

Jei Jūs niekada fiddled su BIOS, kol ji neturės jokios įtakos.

Jei esate Overclocked / Volted tada prarasite tuos parametrus.
Old Balandis 29, 2009, 13:21
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Jei Jūs niekada fiddled su BIOS, kol ji neturės jokios įtakos.

Jei esate Overclocked / Volted tada prarasite tuos parametrus.

Do you mean to įpratęs įtakos Mano nustatymai poilsio ar jis įpratęs įtakos problemą?

Ar kas nors kokių nors pasiūlymų, kaip problema gali būti? Ar gali būti, kad MB jau dirba su aukščiausios klasės PCI-E?
Old Balandis 29, 2009, 14:53
Donorų grupės

Ventiliatoriai pradedančioms nereiškia, tai ne galios klausimas. Ventiliatoriai nevartokite nieko skaičiuoti, vaizdo plokštės. Tai būtų mano spėjimas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 30, 2009, 00:46
Donorų grupės

Jūs manote, kad gali būti energijos problema? OK, I'll swap virš mano senas maitinimo blokas, check it out
Old Balandis 30, 2009, 10:00
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by dmdougie View Post
Do you mean to įpratęs įtakos Mano nustatymai poilsio ar jis įpratęs įtakos problemą?

Ar kas nors kokių nors pasiūlymų, kaip problema gali būti? Ar gali būti, kad MB jau dirba su aukščiausios klasės PCI-E?
Atsiprašome, turėtų būti nustatyta, kad aiški.

Aš norėjau ji nebus kaip jūs suabejojo, viskas bus dar paleisti ir tt Jis tiesiog įdėti BIOS Back to, kaip jis buvo, kai pirkote kompiuterį (plokštę, jei jums pastatė pats) - tai buvo akivaizdu, darbo problemos.
Old Balandis 30, 2009, 14:32
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Atsiprašome, turėtų būti nustatyta, kad aiški.

Aš norėjau ji nebus kaip jūs suabejojo, viskas bus dar paleisti ir tt Jis tiesiog įdėti BIOS Back to, kaip jis buvo, kai pirkote kompiuterį (plokštę, jei jums pastatė pats) - tai buvo akivaizdu, darbo problemos.
Thanks for that. Pasistengsime, kad rytoj. Ieškojo, kaip pakeisti BIOS internete paskutinę naktį ir jis paminėjo apie keitimą Jumper šalia baterijos elementų iš naujo bet aš patikrinti savo laivą ir negali matyti nieko. Ar yra kitas būdas iš naujo?
Old Balandis 30, 2009, 14:40
Narys

išjunkite iš elektros tinklo, išimkite bateriją, suteikia jai min, tada Stick bateriją atgal ir galios atgal. paprastai yra megztinis, tačiau daro tai tikriausiai bus greičiau nei surasti jį.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.