![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nesen man bija problēmas ar manu CPU Heatsink tāpēc es aizvietoja to ar Akasa zils EVO. Kad man bija ielieciet to un pieslēgts viss atpakaļ MB, nekas netika parādīts ekrānā. Es mainīts PCI-E slots, bet tomēr nekas. Karte nedarbojas bija GeForce 8800 GT. Bija tas gads, works fine. Aizvietoja to ar RX800 Raedon karti manu veco PC, un tā strādāja labi. Secinot, ka 8800 GT vairs nav ar mums, es nopirku 9800 GT šodien un savienots to MB. Pati problēma radusies. Tātad, MB doesn't darbs ar vienu no GeForce kārtīm, bet works fine ar Raedon. Pašu problēmu katrā PCI-E slotā. Tā arī vērts pieminēt, ka nedaudz sarkanā lampiņa iedegas, kad MB atzīst karte PCI-E slotā. Tiek izmantoti darbam naudas sodu, bet nav iedegties visos ar Raedon karti vēl dīvaini iedegsies ar pārējām divām kartēm, ja tās ir tikai nedaudz vietas. Man vajadzētu arī pieminēt, ka abu GeForce kartēm faniem sākuma soda tāpēc tās nav varas jautājums. Es aizstāja kārta CPU Pāraidīšanas elementi, lai redzētu jaunu bija shorting bet tā nebija. IP par to testu divas GeForce kartes, uz MB no sava vecā PC. Kāds lūdzu man palīdzēt! MB ir Asus P5KC. Many thanks, Doug
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| |||
| |||
| mēģināja atgriezi BIOS? un kā jautājums, jūs teicāt, ATI bija vecāks karti, tas vēl PC-e 16x? Es domāju, ka tas prātā Jums, bet domāja, gribētu lūgt anyway. |
|
| |||
| |||
| ATI karte ir PCI-E Yeh. I havent mēģināja reset BIOS, kas ietekmē tas, ka ir uz pārējo manu sistēmu? Kā es varu iet par atiestatīšanas to? Paldies par atbildi.
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ja jūs nekad neesmu fiddled ar BIOS pirms tā nebūs nekāda ietekme. Ja esat OverClocked / Volted tad jūs zaudējat šos iestatījumus.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Do you mean to paradis ietekmēt pārējo Mani iestatījumi vai tā mēdz ietekmēt problēmu? Vai kāds ir kādi ieteikumi par to, kādas problēmas varētu būt? Vai tas, ka MB vairs nedarbojas ar augstāku PCI-E?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fans sākt nenozīmē, ka tā nav varas jautājums. Fans nelietojiet neko palaist, video kartēm. Tas ir mans minējums.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jūs domājat, ka tā var būt pilnvaras jautājums? Labi, es ņemšu mijmaiņas nekā mans vecais barošanas un pārbaudiet to ārā
|
| |||
| |||
| Quote:
Es gribēju tā nebūs problēma, kā tu apšaubīja, viss vēl sākas uc Tā būs vienkārši ielieciet BIOS atpakaļ uz to, kā tas bija, kad tu iegādājies datoru (Vai mātesplatē, ja jūs uzbūvēta tas pats) - kas bija acīmredzami strādā.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Atvienojiet no elektrotīkla, izņemt bateriju, kā arī tā min, tad stick akumulatoru atpakaļ un varu atpakaļ. tur parasti ir jumper, bet darot, iespējams, būs ātrāk, nekā atrast to. |
![]() |
|
| Bookmarks |