![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno miał problem z moim CPU Heatsink więc zastąpił go Akasa niebieski Evo. Kiedy miałem je podłączone i wszystko z powrotem w MB, nie był wyświetlany na ekranie. I zmienił gniazda PCI-E, ale nadal nic. Karta nie działa był GeForce 8800 GT. Gdyby w roku, działa dobrze. Zastępuje go z RX800 Raedon karty z mojego starego komputera i działał dobrze. Stwierdzającą, że 8800 GT nie był już z nami Kupiłem 9800 GT dzisiaj i połączone go do MB. Ten sam problem wystąpił. Więc MB doesnt pracy jednej z kart GeForce, ale działa dobrze z Raedon. Sam problem w każdym gnieździe PCI-E. Jego również zauważyć, że nieco czerwona dioda świeci się, gdy uznaje MB kartę w gnieździe PCI-E. To dobrze wykorzystane do pracy, ale nie świeci się w ogóle z karty Raedon dziwnie będzie jeszcze świecić się z innymi dwie karty, jeśli są one tylko nieznacznie w miejscu. Powinienem także wspomnieć, że kibice obu kart GeForce rozruchu dobrze jej tak nie jest problem władzy. I runda zamienione Heatsinks CPU, aby sprawdzić, czy nowy był shorting ale nie było. Im o przetestować dwie karty GeForce w MB z mojego starego komputera. Ktoś proszę mi pomóc! W MB Asus P5KC. Many thanks, Doug
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| próbował resetowania BIOS? i pytanie, powiedział pan ATI była starszych kart, to jeszcze PC-e 16x? I to sobie wyobrazić, to myśli pan, ale myśl zwraca anyway. |
|
| |||
| |||
| ATI karty PCI-E yeh. I havent próbowano zresetować BIOS, co wpływa na to, że na pozostałej części systemu? Jak go o zresetowaniem go? Dziękujemy za odpowiedź.
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie fiddled z BIOS przed nim nie będzie miał wpłynąć. Jeśli OverClocked / Volted będziesz stracić tych ustawień.
|
| |||
| |||
| Cytat:
Czy oznacza to przyzwyczajenie wpływa na resztę mojego ustawienia albo przyzwyczajenie wpływa problem? Czy ktoś ma jakieś sugestie co do tego problemu mógłby być? Czy można, że MB nie działa z wyższym końcu PCI-E?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fani uruchamiania nie oznacza, że nie jest problem władzy. Fani nie biorą coś do uruchomienia, karty graficzne nie. To byłoby moje odgadnięcia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myślisz, że może to być problem zasilania? OK, I'll swap na mój stary zasilacz i check it out
|
| |||
| |||
| Cytat:
Miałam na myśli nie będzie problemu jak ty odpytanych, wszystko będzie nadal działać itp. Będzie po prostu umieścić z powrotem do BIOS-u, jak to było podczas zakupu komputera (lub płyty głównej, jeśli zbudowane samodzielnie) - co było oczywiście pracy.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
| |||
| |||
| odłączyć od sieci, wyjąć baterię, nadać mu min, a następnie trzymać baterię z powrotem i moc ponownie. Zwykle jest skoczka, ale ten będzie prawdopodobnie szybciej niż to stwierdzenie. |