menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Desce Nie chcú prácu s Nvidia karty už!

Reply

Thread Tools
Old 28. apríla 2009, 08:54
Darcu Skupina

Nedávno som mal problém s mojím CPU chladiča, tak som ju nahradila s modrým Akasa EVO. Keď som ju a všetko zapojiť späť do MB, nič sa zobrazí na obrazovke. I zmenil PCI-E slot, ale stále nič. Karta nefunguje bola GeForce 8800 GT. Keby ju jeden rok, funguje v pohodě. Nahrádza ju RX800 Raedon karty z môjho starého PC a fungovalo to v pohode. Záveru, že 8800 GT sa už u nás jsem koupil 9800 GT a dnes je pripojený k MB. Rovnaký problém nastal.

Takže MB doesnt práce s niektorou z kariet GeForce, ale funguje s Raedon. Rovnaký problém v každom PCI-E slot. Jeho tiež stojí za povšimnutie, že malá červená LED svieti, keď uznáva, MB kartu do PCI-E slot. Bývala to funguje, ale nie je vôbec ľahké sa s Raedon karty ale zvláštně sa rozsvieti s ďalšími dvoma kartami, ak sú len trochu miesta.

Mal by som tiež spomenúť, že fanúšikovia na oboch kartách GeForce začať jemné, takže jej nie je moc problém. I premenili kolo CPU chladiča s cieľom zistiť, či nový bol skrat, ale nebolo. Im o testovanie dvoch GeForce karty na MB z môjho starého PC. Niekto mi prosím pomôžte! Na MB je Asus P5KC.

Mnoho vďaky,

Doug
Old 28. apríla 2009, 14:01
Člen Skupina

súdený resetovanie BIOSu?

a na otázku, ste povedal, že ATI bol starší karty, je to stále PC-e 16x? Predpokladám, že to mysli, ale myslel by som si rovnako.
Old 29. apríla 2009, 00:52
Darcu Skupina

ATI kartu PCI-E Yeh. I havent snažil obnoviť BIOS, aký vplyv by to mať na zvyšok môjho systému? Ako môžem ísť o resetovaní to?

Vďaka za odpoveď.
Old 29. apríla 2009, 09:17
Darcu Skupina

Ak ste nikdy pohrával s BIOS, ako to nebude mať žiadny vplyv.

Ak ste OverClocked / Volted potom stratíte týchto nastavení.
Old 29. apríla 2009, 13:21
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal 4D (Ford (Ford) Ollie View Post
Ak ste nikdy pohrával s BIOS, ako to nebude mať žiadny vplyv.

Ak ste OverClocked / Volted potom stratíte týchto nastavení.

Máš na mysli to zvyknutý mať vplyv na zvyšok môjho nastavenia alebo je zvyknutý ovplyvniť problém?

Má niekto má nejaké návrhy, čo by mohol byť problém? Môže to byť spôsobené tým, že MB sa už pracuje s vyšším konci PCI-E?
Old 29. apríla 2009, 14:53
Darcu Skupina

Fans spustení, neznamená to nie je moc problém. Fans nemajú nič spustiť, video karty urobiť. To by bolo myslím.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 30. apríla 2009, 00:46
Darcu Skupina

Myslíš, že to môže byť právomoc vydať? OK, I'll swap môj starý napájanie a skontrolujte si to
Old 30. apríla 2009, 10:00
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal dmdougie View Post
Máš na mysli to zvyknutý mať vplyv na zvyšok môjho nastavenia alebo je zvyknutý ovplyvniť problém?

Má niekto má nejaké návrhy, čo by mohol byť problém? Môže to byť spôsobené tým, že MB sa už pracuje s vyšším konci PCI-E?
Je nám ľúto, ale mala som to jasný.

Myslel som, že nebude problém ako vy respondent, všetko bude ešte beh atď Bude prostě dal BIOS späť, ako to bolo, keď ste kúpil počítač (alebo základná doska, ak si vybudoval sám) - čo bolo samozrejme funguje.
Old 30. apríla 2009, 14:32
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal 4D (Ford (Ford) Ollie View Post
Je nám ľúto, ale mala som to jasný.

Myslel som, že nebude problém ako vy respondent, všetko bude ešte beh atď Bude prostě dal BIOS späť, ako to bolo, keď ste kúpil počítač (alebo základná doska, ak si vybudoval sám) - čo bolo samozrejme funguje.
Vďaka za to. Sa bude snažiť, aby zajtra. Vyzeral ako resetovat BIOS online včera v noci a je uvedené o zmene jumper vedľa batérie buniek na reset, ale som mojej doske a nebolo vidieť nič. Existuje iný spôsob, ako resetovať?
Old 30. apríla 2009, 14:40
Člen Skupina

odpojiť od siete, nechať batériu, dajte ju min, potom nalepit batérie späť a moc späť. existuje obvykle jumper, ale robím to bude pravdepodobne rýchlejší ako ju nájsť.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.