![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som mal problém s mojím CPU chladiča, tak som ju nahradila s modrým Akasa EVO. Keď som ju a všetko zapojiť späť do MB, nič sa zobrazí na obrazovke. I zmenil PCI-E slot, ale stále nič. Karta nefunguje bola GeForce 8800 GT. Keby ju jeden rok, funguje v pohodě. Nahrádza ju RX800 Raedon karty z môjho starého PC a fungovalo to v pohode. Záveru, že 8800 GT sa už u nás jsem koupil 9800 GT a dnes je pripojený k MB. Rovnaký problém nastal. Takže MB doesnt práce s niektorou z kariet GeForce, ale funguje s Raedon. Rovnaký problém v každom PCI-E slot. Jeho tiež stojí za povšimnutie, že malá červená LED svieti, keď uznáva, MB kartu do PCI-E slot. Bývala to funguje, ale nie je vôbec ľahké sa s Raedon karty ale zvláštně sa rozsvieti s ďalšími dvoma kartami, ak sú len trochu miesta. Mal by som tiež spomenúť, že fanúšikovia na oboch kartách GeForce začať jemné, takže jej nie je moc problém. I premenili kolo CPU chladiča s cieľom zistiť, či nový bol skrat, ale nebolo. Im o testovanie dvoch GeForce karty na MB z môjho starého PC. Niekto mi prosím pomôžte! Na MB je Asus P5KC. Mnoho vďaky, Doug
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| súdený resetovanie BIOSu? a na otázku, ste povedal, že ATI bol starší karty, je to stále PC-e 16x? Predpokladám, že to mysli, ale myslel by som si rovnako. |
|
| |||
| |||
| ATI kartu PCI-E Yeh. I havent snažil obnoviť BIOS, aký vplyv by to mať na zvyšok môjho systému? Ako môžem ísť o resetovaní to? Vďaka za odpoveď.
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ak ste nikdy pohrával s BIOS, ako to nebude mať žiadny vplyv. Ak ste OverClocked / Volted potom stratíte týchto nastavení. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Máš na mysli to zvyknutý mať vplyv na zvyšok môjho nastavenia alebo je zvyknutý ovplyvniť problém? Má niekto má nejaké návrhy, čo by mohol byť problém? Môže to byť spôsobené tým, že MB sa už pracuje s vyšším konci PCI-E?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fans spustení, neznamená to nie je moc problém. Fans nemajú nič spustiť, video karty urobiť. To by bolo myslím.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Myslíš, že to môže byť právomoc vydať? OK, I'll swap môj starý napájanie a skontrolujte si to
|
| |||
| |||
| Citácia:
Myslel som, že nebude problém ako vy respondent, všetko bude ešte beh atď Bude prostě dal BIOS späť, ako to bolo, keď ste kúpil počítač (alebo základná doska, ak si vybudoval sám) - čo bolo samozrejme funguje. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za to. Sa bude snažiť, aby zajtra. Vyzeral ako resetovat BIOS online včera v noci a je uvedené o zmene jumper vedľa batérie buniek na reset, ale som mojej doske a nebolo vidieť nič. Existuje iný spôsob, ako resetovať?
|
| |||
| |||
| odpojiť od siete, nechať batériu, dajte ju min, potom nalepit batérie späť a moc späť. existuje obvykle jumper, ale robím to bude pravdepodobne rýchlejší ako ju nájsť. |