![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам имао проблема са мојим ЦПУ хеатсинк па сам га заменио са Акаса плава ево. Једном сам га и прикључен на све назад у МБ, да ништа не приказује на екрану. Сам променио ПЦИ-Е слот, али још увек ништа. Картица не ради како је ГеФорце 8800 ГТ. Имао га је годину дана, ради фино. Замијенио га са РКС800 Раедон картица из моје старо рачунар и то израђен прекид. Закључни 8800 ГТ да више није с нама сам купио данас 9800 ГТ и повезан је на МБ. Исти проблем се појављују. Дакле, МБ се посао са било који од ГеФорце картицама, али ради фино са Раедон. Исти проблем у свакој ПЦИ-Е слот. Његова такође напоменути да мало црвена ЛЕД светла горе кад је МБ препознаје картицу у ПЦИ-Е слот. Овај се рад у реду, али не на свим припалити са Раедон картица још чудно светло ће се са друге две карте када су тек незнатно место. Требала бих споменути да је навијача на обе картице ГеФорце покренути фино тако његова власт није проблем. Ја суаппед округли ЦПУ хеатсинкс да види је ли нови је кратко, али није. Им о тестирати две ГеФорце картице на МБ из моје старо рачунар. Нетко угодити помоћ мене! На МБ је Асус П5КЦ. Многобројан захвалност, Доуг
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Покушали ресетовање БИОС? као и питање, те је рекао је била старија АТИ картица, она је и даље ПЦ-е 16кс? и замислите да је срце, али мисао би питати Аныуаы. |
|
| |||
| |||
| Тхе АТИ картица је ПЦИ-Е ыех. ЈА уточиште покушао ресетирати БИОС-у, што ће утицати на које су се на остатак моје систем? Како могу ићи око ресетовање то? Хвала за одговор.
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ако сте никада фиддлед са БИОС пре него што неће имати утицаја. Ако сте ОверЦлоцкед / Волтед тада ћете изгубити ове поставке.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Да ли то значи навика утицати на остатак моје подешавања утичу на навика или је проблем? Се било ко имати било који сугестија да је оно што би могао бити проблем? Могло би да буде да је МБ више не ради са вишим крају ПЦИ-Е?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обожаватељи покретање не значи да није поуер проблем. Обожаватељи не предузме ништа покренути, видео картице учинити. То би било мој ударити.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Мислиш да је мај бити власт проблем? ОК, И'лл суап преко мој стари напајања и чек ит оут
|
| |||
| |||
| Куоте:
ЈА намијењен то неће бити проблем, као што сте Ви куериед, све ће и даље покретати итд То ће само ставити БИОС вратити на то, како је то кад сте купили ПЦ (матична плоча Или ако сте га саградили себи) - који је очигледно ради.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| искључити из струје, извади батерију, омогућила мин, а затим ставити батерију назад у струју и леђа на. тамо је обично јумпер, али то ће вероватно бити брже од проналажења га. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Могу ли ставити НВИДИА матична плоча у Моје Адвент Лаптоп | хаылеыбакер22 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 8 | 7. јуна 2009 08:25 |
| Хоће НВИДИА ГеФорце 8500 ГТ Рад у Асус М3А78 ЕМ матична плоча? | П5200 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 18 март 2009 20:10 |
| Хоће АМ2 + Пхеном радити на овој матичној плочи? | дом96 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 21 јануар 2009 10:57 |
| Упоређивање 2 НВИДИА 8600ГТ картице | блубла | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 5 април 2008 13:06 |
| Графичке картице које раде са 300У напајање? | Деус | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 5 јануар 2008 22:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |