![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben Akasa mavi eVo ile değiştirilmiştir Kısa benim CPU heatsink ile ilgili bir sorun vardı. Bir kere ben kilo almak ve geri MB olarak herşeyi takılı hiçbir şey ekranda gösteriliyordu. Ben PCI-E yuvasına ama hala hiçbir şey değişti. Kart çalışma değil GeForce 8800 GT oldu. Bu, bir yıl Eğer iyi çalışır. Eski PC'den RX800 Raedon kartı ile Değiştirilen ve iyi çalıştı. Bu 8800 GT artık bizimle ben bugün 9800 GT aldım ve MB bağlı olduğunu Concluding. Aynı sorun oluştu. Ya Raedon ile GeForce kartları ama işler iyi ile Peki, MB doesnt iş. Her PCI aynı sorun-E yuvası. Bu da dikkat çekerek, bir küçük kırmızı LED ışıkları kadar değerli bir MB PCI bir kart-E yuvası tanımaktadır. Bu güzel çalışma ancak tüm Raedon kartı ile henüz garip ışık değil, diğer iki kart yerine zaman sadece biraz ile kadar ışık kullanılmayacak. Ayrıca her iki GeForce kartları üzerindeki fanlar kadar iyi olan bir güç sorunu böylece başlar bahsetmeliyiz. Ben CPU yeni bir kısa ama değil görmek için heatsinks yuvarlak takas. Im hakkında Mb eski PC'den iki GeForce kartları test etmek için. Biri bana yardım et! Bu MB Asus P5KC olduğunu. Many thanks, Doug
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| BIOS sıfırlamayı denediniz? ve bir soru olarak, ATI bir büyük kart, hala bu bilgisayar-e 16x söyledi? i sakıncası, bu hayal ama yine de soracak sandım. |
|
| |||
| |||
| ATI kart PCI-E yeh olduğunu. Ben BIOS sıfırlamak için, ne etkiler benim sisteminin geri kalanına olurdu denedim havent? Nasıl hakkında sıfırlamadan gidiyorsun? Cevabı için teşekkür ederiz.
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| Önce herhangi bir etkiler olmaz Eğer BIOS ile fiddled hiç. Eğer OverClocked sonra / sonra bu ayarları kaybetmek olacaktır Volted.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu benim ayarları geri kalanını etkiler alışkanlık veya sorunu etkiler alışkanlık demek istiyorsun? Does anyone sorun ne olabilir hakkında herhangi bir öneriniz var? Daha yüksek Sonunda bu MB artık çalışmıyor olabilir PCI-E?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fanlar başlarken bir güç sorun olduğu anlamına gelmez. Fanlar çalıştırmak için bir şey yapmayız, ekran kartları var. Bu benim tahmin olacak.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bunu bir güç sorunu olabilir mi? Tamam, eski güç kaynağı üzerinde takas edeceğiz ve kontrol
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben size, her şey hala Sadece geri zaman (ya da açık iş anakart eğer bunu kendiniz inşa) - hangi oldu PC satın nasıl olduğunu BIOS koyacağız gibi çalışır sorgulama gibi bir sorun olmayacak anlamına geliyordu.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bunun için teşekkür ederiz. Bu yarın çalışır. Nasıl Online Dün gece BIOS sıfırlamak için ve ilgili anahtar pil hücresi sıfırlamak için yanındaki değişen ama tahta kontrol ve herhangi bir şey görmek couldn't belirtilen görünüyordu. Sıfırlamak için başka bir yolu var mı?
|
| |||
| |||
| Ana kimden çıkarın, bir dakika ver, sonra arka ve güç arkasındaki bataryayı sopa bataryayı çıkarın. genelde bir anahtar, ancak bunun muhtemelen bulma daha hızlı olacaktır. |