менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Материнська плата не хоче працювати з Nvidia картки вже!

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 квітня 2009, 08:54
Донор групи

Default Материнська плата не хоче працювати з Nvidia картки вже!

Нещодавно я мав проблеми з радіатором процесор тому я його замінив на Akasa Blue Evo. Колись я надів його і підключити все назад в МБ, нічого не відображається на екрані. Я змінив слоти PCI-E, але все ще нічого. Карта не працює, було GeForce 8800 GT. Якщо б на рік, працює прекрасно. Його замінив на карті RX800 Raedon з моїх старих ПК і все працювало нормально. Зробивши висновок, що 8800 GT вже не з нами, я купив 9800 GT сьогодні, і зв'язав його з МБ. Та ж проблема виникла.

Таким чином, МБ оленяча шкіра робота з будь-якою з карт GeForce, але чудово працює з Raedon. Ті ж проблеми в кожному PCI-E слот. Його також відзначити, що маленький червоний індикатор загоряється, коли МБ визнає картку в PCI-E слот. Це працювало нормально, але не загоряється на всіх з картою Raedon але дивно загориться з двома іншими картами, коли вони лише трохи місця.

Я хотів би також відзначити, що вентилятори на обох картах GeForce початку до штрафу тому його не влада питання. Я змінив круглі радіатори процесорів, щоб побачити, якщо нова було коротке замикання, але це не так. І.М. Про протестувати дві карти на GeForce Мб від мого старого комп'ютера. Кто-то будь ласка, допоможіть мені! МБ Asus P5KC.

Велике спасибі,

Дуг
Old 28 квiтня 2009, 14:01
Член групи

спробував скинути BIOS?

а також питання, ви сказали, що ATI була дорослих карти, це ще PC-E 16x? Я вважаю, це його бачите ви, але подумав би запитати в будь-якому випадку.
Old 29 квітня 2009, 00:52
Донор групи

Карта ATI є PCI-E Yeh. Я гавань спробував скинути BIOS, що б це впливає на інші системи? Як я можу йти про скидання це?

Спасибо за ответ.
Old 29 квітня 2009, 09:17
Донор групи

Якщо ви ніколи не грав на скрипці з BIOS в своєму розпорядженні не буде мати ніякого впливу.

Якщо ви OverClocked / Volted то ви втратите ці параметри.

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 29 квітня 2009, 13:21
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Якщо ви ніколи не грав на скрипці з BIOS в своєму розпорядженні не буде мати ніякого впливу.

Якщо ви OverClocked / Volted то ви втратите ці параметри.

Ви маєте на увазі його звичай впливає на інші мої налаштування або це звичай впливати на проблему?

Хто-небудь є якісь пропозиції щодо того, що ця проблема може бути? Може бути, МБ, не працює з більш високою метою PCI-E?
Old 29 квітня 2009, 14:53
Донор групи

Вентилятори запуск не значить, що вона не влада питання. Вентилятори не беріть нічого, бігти, відеокарти робити. Це буде моє припущення.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 30 квітня 2009, 00:46
Донор групи

Ви думаєте, що це може бути питанням влади? ОК, я підкачки над моїм старим харчування і перевірити його
Old 30 квітня 2009, 10:00
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав dmdougie View Post
Ви маєте на увазі його звичай впливає на інші мої налаштування або це звичай впливати на проблему?

Хто-небудь є якісь пропозиції щодо того, що ця проблема може бути? Може бути, МБ, не працює з більш високою метою PCI-E?
На жаль, треба б зробити це зрозуміти.

Я мав на увазі це не буде проблемою, як ти запитав, все буде продовжувати працювати, і т.д. Це буде просто покласти назад в BIOS, як це було, коли ви купили комп'ютер (або материнської плати, якщо ви побудували собі) - який був, очевидно, працює.
Old 30 квітня 2009, 14:32
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
На жаль, треба б зробити це зрозуміти.

Я мав на увазі це не буде проблемою, як ти запитав, все буде продовжувати працювати, і т.д. Це буде просто покласти назад в BIOS, як це було, коли ви купили комп'ютер (або материнської плати, якщо ви побудували собі) - який був, очевидно, працює.
Дякуємо вам за це. Чи буде спробувати що завтра. Looked як скинути BIOS онлайн минулого вночі, і в ньому згадується про зміну перемички поруч з батареєю для скидання, але я перевірив моя порада і не могла нічого бачити. Є ще один спосіб скинути?
Old 30 квітня 2009, 14:40
Член групи

відключити від мережі, вийміть батарею, дати їй хвилин, потім палицею батареї назад і електроживлення. там, як правило, джемпери, але робити це, ймовірно, буде швидше, ніж знайти її.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.