![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Нещодавно я мав проблеми з радіатором процесор тому я його замінив на Akasa Blue Evo. Колись я надів його і підключити все назад в МБ, нічого не відображається на екрані. Я змінив слоти PCI-E, але все ще нічого. Карта не працює, було GeForce 8800 GT. Якщо б на рік, працює прекрасно. Його замінив на карті RX800 Raedon з моїх старих ПК і все працювало нормально. Зробивши висновок, що 8800 GT вже не з нами, я купив 9800 GT сьогодні, і зв'язав його з МБ. Та ж проблема виникла.
Таким чином, МБ оленяча шкіра робота з будь-якою з карт GeForce, але чудово працює з Raedon. Ті ж проблеми в кожному PCI-E слот. Його також відзначити, що маленький червоний індикатор загоряється, коли МБ визнає картку в PCI-E слот. Це працювало нормально, але не загоряється на всіх з картою Raedon але дивно загориться з двома іншими картами, коли вони лише трохи місця. Я хотів би також відзначити, що вентилятори на обох картах GeForce початку до штрафу тому його не влада питання. Я змінив круглі радіатори процесорів, щоб побачити, якщо нова було коротке замикання, але це не так. І.М. Про протестувати дві карти на GeForce Мб від мого старого комп'ютера. Кто-то будь ласка, допоможіть мені! МБ Asus P5KC. Велике спасибі, Дуг
|
|||
|
|||
|
спробував скинути BIOS?
а також питання, ви сказали, що ATI була дорослих карти, це ще PC-E 16x? Я вважаю, це його бачите ви, але подумав би запитати в будь-якому випадку. |
|
|
|||
|
|||
|
Карта ATI є PCI-E Yeh. Я гавань спробував скинути BIOS, що б це впливає на інші системи? Як я можу йти про скидання це?
Спасибо за ответ.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Якщо ви ніколи не грав на скрипці з BIOS в своєму розпорядженні не буде мати ніякого впливу.
Якщо ви OverClocked / Volted то ви втратите ці параметри.
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Ви маєте на увазі його звичай впливає на інші мої налаштування або це звичай впливати на проблему? Хто-небудь є якісь пропозиції щодо того, що ця проблема може бути? Може бути, МБ, не працює з більш високою метою PCI-E?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вентилятори запуск не значить, що вона не влада питання. Вентилятори не беріть нічого, бігти, відеокарти робити. Це буде моє припущення.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ви думаєте, що це може бути питанням влади? ОК, я підкачки над моїм старим харчування і перевірити його
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я мав на увазі це не буде проблемою, як ти запитав, все буде продовжувати працювати, і т.д. Це буде просто покласти назад в BIOS, як це було, коли ви купили комп'ютер (або материнської плати, якщо ви побудували собі) - який був, очевидно, працює.
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|||
|
|||
|
відключити від мережі, вийміть батарею, дати їй хвилин, потім палицею батареї назад і електроживлення. там, як правило, джемпери, але робити це, ймовірно, буде швидше, ніж знайти її.
|