![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят дънната платка се изпълнява, но той не показва дисплея на компютъра и работата на твърдия диск, също не е работа на твърдия диск, защото светлината не е включено, дънната платка и процесор светлината е включен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда, че би могло да бъде захранването проблем, знаеш ли какво прави дънната имате?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дънната Проблем? - USB Връзките имат Внезапно спря работа | redden137 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 17-ти септември, 2009 04:40 |
| Дънна платка задача - Проблеми Носещ На PC | jerry9175 | Случаи & Power Доставки | 6 | 12-ти септември 2009 год. 16:39 |
| * Дънната проблем .. Мисля * | jazn54 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 4 май 2008 г. 17:39 |
| Дънната платка или PSU проблем??? | danniboi | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 20 август 2007 г 06:31 |
| Клавиатура - Аз съм като проблем с моя Asus A7V8X-X дънни платки | Джаки | Общи Хардуер Чат | 2 | 22 май 2006 г. 07:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |