![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano plokštė veikia, tačiau ji nėra rodoma ekrane ant darbastalio ir kietąjį diską, taip pat neveikia, nes disko šviesos ne, pagrindinės plokštės ar procesoriaus įjungtas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip tai galėtų būti elektros energijos tiekimo problema, ar žinote, ką daryti plokštėje turite?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Motherboard problema? - USB ry staiga nustojo veikti | redden137 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 17 rugsėjis 2009 04:40 |
| Motherboard problema - Problemos Çjungimas PC | jerry9175 | Cases & Power Supplies | 6 | 12 rugsėjis 2009 16:39 |
| * Plyty problema .. manau * | jazn54 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 4 gegužė 2008 17:39 |
| Motherboard arba PSU problema? | danniboi | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | Rugpjūtis 20, 2007 06:31 |
| Keyboard - Turiu problema su mano Asus A7V8X-X plokštės | Jackie | General Hardware Chat | 2 | Gegužė 22, 2006 07:28 |
| Temos įrankiai | |
| |