![]() |
|
| |||
| |||
| Mans Motherboard darbojas, bet tā nav redzama displeja darbvirsmas un cietā diska arī nedarbojas, jo cietais disks gaismas nav ieslēgta, mātesplate vai procesors gaismas ir ieslēgts. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā tas varētu būt elektroenerģijas piegādes problēmas, jūs zināt, ko darīt mātesplati jums ir?
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Motherboard Problem? - USB Connections pēkšņi pārtraukuši darbu | redden137 | CPU, Motherboards & RAM | 11 | 17 septembris 2009 04:40 |
| Motherboard Problem - Problēmas darbina PC | jerry9175 | Cases & Power Supplies | 6 | 12 septembris 2009 16:39 |
| * Motherboard problēma .. es domāju * | jazn54 | CPU, Motherboards & RAM | 2 | 4 maijs 2008 17:39 |
| Mātesplatē vai PSU problēmu? | danniboi | CPU, Motherboards & RAM | 6 | 20 augusts 2007 06:31 |
| Keyboard - Man ir problēma ar manu Asus A7V8X-X Motherboard | Jackie | General Hardware Čats | 2 | 22 maijs 2006 07:28 |
| Thread Tools | |
| |