![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя материнських плат виконується, але це не показує дисплей на робочому столі і жорсткий диск також не працює, тому що жорсткий диск світло не горить, материнська плата або процесор горить. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звучить як це може бути проблема харчування, ви знаєте, що робити у вас материнська плата?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Материнська проблема? - USB зв'язку мають раптом зупинився Робочі | redden137 | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 17 вересня 2009 04:40 |
| Материнська проблеми - проблеми Включення ПК | jerry9175 | Справа & блоки живлення | 6 | 12 вересня 2009 16:39 |
| * Материнська проблема .. Я думаю * | jazn54 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 4 травня 2008 17:39 |
| Плати або БП проблема?? | danniboi | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 20 серпня 2007 06:31 |
| Клавіатура - У мене виникли проблеми з моїм Asus A7V8X-X Motherboard | Джекі | Генеральний обладнання чат | 2 | 22 травня 2006 07:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |