![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей techs, Аз съм тук с надеждата някой да ми помогне с този проблем. Моят компютър изглежда да тече най-добре от времето, но от нечетен ден, то ще стане много бавно се стартира и МИГ за всеки един процес и как се определя тя, е че трябва да изчистите CMOS всеки път, когато това се случи. Просто напоследък flashed на BIOS, но този проблем бе възникнали преди да се направи така. Някой има ли решение за това? Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя може да се прегряване, а може би просто съвпадение, че тя изглежда да помогнат възстановяване на CMOS, опитвали ли сте за почистване на всички фенове
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо смятате, че това е въпрос на BIOS?