![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj technici, Já jsem doufal, že někdo zde může pomoci mi s tímto problémem. Můj počítač se zdá běží dobře, většinu času ale na lichý den, bylo by velmi pomalý start a prodleva pro každý jednotlivý proces a jak to spravit je mám vymazat CMOS pokaždé se to stane. Jen jsem nedávno zasvítil BIOS i když tento problém se vyskytnou předtím, než jsem to tak udělal. Má někdo mít rozlišení na to? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to být přehřátím a snad jen náhoda, že se zdá, že pomůže resetování CMOS, Zkoušeli jste úklid všech fanoušků
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč si myslíte, že je to otázka bios?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém desce? - USB připojení náhle přestal pracovat | redden137 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 17.září 2009 04:40 |
| Problem deska - Problémy Zapnutí PC | jerry9175 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 12.září 2009 16:39 |
| Desce problém | loraandbush | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 7. května 2008 04:02 |
| Desce nebo PSU problém? | danniboi | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 20. srpna 2007 06:31 |
| Klávesnice - Mám problém s mojí Asus A7V8X-X Základní desky | jackie | Obecné Hardware Chat | 2 | 22. května 2006 07:28 |
| Thread Nástroje | |
| |