![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Techs, Είμαι εδώ ελπίζοντας κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με αυτό το θέμα. Ο υπολογιστής μου φαίνεται να τρέχει προστίμου τις περισσότερες φορές, αλλά για την περίεργη μέρα, θα γίνει πολύ αργή εκκίνηση και υστέρηση για κάθε διαδικασία και πώς θα το φτιάξω θα πρέπει να είναι σαφείς οι ΚΟΑ, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Μόλις πρόσφατα flashed το bios και αν το πρόβλημα αυτό που συνέβησαν πριν από το έκανα. Υπάρχει κάποιος που έχει ένα ψήφισμα για την κατάσταση αυτή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι η υπερθέρμανση και ίσως απλώς μια σύμπτωση το γεγονός ότι φαίνεται να συμβάλει στην επαναφορά της ΚΟΑ, Έχετε δοκιμάσει καθαρισμό όλων των οπαδών
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί νομίζετε ότι είναι ένα θέμα bios?
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Motherboard Πρόβλημα; - USB συνδέσεις Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί | redden137 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 17 Σεπτέμβρη 2009 04:40 |
| Μητρικές Πρόβλημα - Προβλήματα Ενεργοποίηση / Υ | jerry9175 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 12 Σεπτέμβρη 2009 16:39 |
| Motherboard πρόβλημα | loraandbush | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 7η Μαΐου 2008 04:02 |
| Motherboard ή PSU πρόβλημα;;; | danniboi | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 20 Αυγ 2007 06:31 |
| Πληκτρολόγιο - Είμαι έχοντας πρόβλημα με το Asus A7V8X-X Motherboard | Jackie | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 22η Μαΐου 2006 07:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |