![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi techs, Ja sam ovdje nadajući netko može pomoć mene sa ovaj problem. Moj računalo trčanje fino izgleda da većinu vremena, ali ak na dan, to će postati vrlo sporo kako pokrenuti i zaostajati za svaku proces i kako sam to popraviti se moram jasan CMOS svaki put kad se to dogodi. Upravo sam nedavno bljeskale BIOS premda je ovaj problem pojavljuje prije nego što sam učinio tako. Se bilo tko imati rezoluciju za ovo? Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo bi se pregrijavanja i možda baš slučajnost da se čini da pomogne Resetiranje CMOS, Jeste li pokušao čišćenje svih navijača
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto ste uvjereni da je to pitanje bios?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Matična ploča problem? - USB Connections Have Odjednom zaustavljen rad | redden137 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 17 rujan 2009 04:40 |
| Matična ploča Problem - Problemi Powering na PC | jerry9175 | Cases & Power Supplies | 6 | 12 rujan 2009 16:39 |
| Matična ploča problem | loraandbush | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 7. svibanj 2008 04:02 |
| Matična ploča ili PSU problem? | danniboi | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 20. kolovoz 2007 06:31 |
| Keyboard - Im 'vlasništvo problem sa mojim Asus A7V8X-X matične ploče | Jackie | General Hardware Chat | 2 | 22. svibanj 2006 07:28 |
| Thread Tools | |
| |