![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi techs, Aš tikiuosi čia kas nors gali man padėti šiuo klausimu. Mano kompiuteris atrodo veikia gerai beveik visą laiką, bet keista, diena, ji tapo labai lėtai pradėti ir VVG už kiekvieną procesą ir kaip tai pataisyti yra turiu matyti CMOS kiekvieną kartą taip nutinka. Aš tik neseniai uždėtinis BIOS, nors ši problema atsiranda, kol aš taip ir padarė. Ar kas nors turi šią rezoliuciją? Ačiū iš anksto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai galėtų būti perkaitimas, o gal tik sutapimas, kad atrodo, kad padėti Reset CMOS, Jūs bandė valyti visų gerbėjų
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl manote, kad tai BIOS problema?