![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj technici, Ja som dúfal, že niekto tu môže pomôcť mi s týmto problémom. Môj počítač sa zdá beží dobre, väčšinu času ale na nepárny deň, bolo by veľmi pomalý štart a interval pre každý jednotlivý proces a ako to spravit je mám vymazať CMOS zakaždým sa to stane. Len som nedávno zasvítil BIOS aj keď tento problém sa vyskytnú predtým, než som to tak urobil. Má niekto mať rozlíšenie na to? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to byť prehriatím a snad len náhoda, že sa zdá, že pomôže resetovania CMOS, Skúšali ste upratovanie všetkých fanúšikov
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo si myslíte, že je to otázka bios?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém doske? - USB pripojenie náhle prestanete pracovať | redden137 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 17.září 2009 04:40 |
| Problem doska - Problémy Zapnutie PC | jerry9175 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 12.září 2009 16:39 |
| Desce problém | loraandbush | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 7. mája 2008 04:02 |
| Doske alebo PSU problém? | danniboi | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 20. augusta 2007 06:31 |
| Klávesnice - Mám problém s mojou Asus A7V8X-X Základné dosky | jackie | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 22. mája 2006 07:28 |
| Thread Tools | |
| |