![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок тецхс, Ја сам овде у нади неко може помоћ мене с данашји проблем. Мој рачунар трчање фино изгледа да већину времена, али ак на дан, то ће постати врло споро како покренути и заостајати за сваку процес и како сам то поправити се морам јасан ЦМОС сваки пут кад се то деси. Управо сам недавно бљескале БИОС мада је овај проблем код пре него што сам учинио тако. Се било ко имати резолуцију за ово? Хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло би се прегрејавања и можда баш случајност да се чини да помогне ресетовање ЦМОС, Јесте ли покушао чишћење свих навијача
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зашто сте уверени да је то питање БИОС-?